RealQuit: φυσική θεραπεία για να σταματήσουν το κάπνισμα

Rate this post

Ο καπνός είναι μια κορυφαία αιτία θανάτου στον κόσμο, γιατί είναι υπεύθυνο για πολλές ασθένειες (εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, καρκίνο, κ. λπ.). Για αυτό, σταμάτα να με αυτή την κακή συνήθεια μέσα για να παρατείνει τη ζωή τους και να αισθάνονται καλύτερα. Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά σήμερα υπάρχει ένας τρόπος για να καταστεί δυνατόν να: RealQuit.

Για να σταματήσουν το κάπνισμα, μέχρι στιγμής, υπάρχουν μόνο δύο λύσεις.

Η πρώτη αποτελούνταν από τη λήψη μπαλώματα, τα ούλα ή χάπια νικοτίνης, έτσι ώστε να ξυπνήσει μια αντίδραση στο οργανικό (ναυτία) κατά την στιγμή όταν άναψε ένα τσιγάρο.

Το δεύτερο είναι η ύπνωση (πολύ ακριβό), το οποίο παρέχει, ωστόσο, μια πολύ μεγάλη διαδρομή και ότι δεν παράγουν πάντα τα αποτελέσματα.

RealQuit (επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της) είναι χτισμένο χρησιμοποιώντας τη γνώση της παραδοσιακής ανατολικής ιατρικής. Η βάση αυτού του προϊόντος είναι η ωτική, δηλαδή η διέγερση συγκεκριμένων σημείων στο αυτί που συνδέονται με νευρικές απολήξεις που διακλαδίζονται σε όλο το σώμα.

RealQuit είναι μια συσκευή που αποτελείται από δύο μαγνήτες, gold-plated, ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί στο εξωτερικό αυτί, και το οποίο παράγει ένα μαγνητικό πεδίο που αλληλεπιδρά με το μυαλό μας, ωθώντας την να παράγει ενδορφίνες. Οι ενδορφίνες είναι ουσίες που παράγει μια άμεση αίσθηση της ευημερίας και είναι σε θέση να καθησυχάσει το άγχος και τη νευρικότητα.

Η δράση των ενδορφινών, που επιτρέπει σε σας για να χαλαρώσετε το μυαλό σας και την καταπολέμηση της ψυχολογικής εξάρτησης από το κάπνισμα. Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή της RealQuit είναι ότι κατά τη χρήση της συσκευής, είναι πιθανό να καπνίζουν, χωρίς να χρειάζεται οι αρνητικές επιπτώσεις).

Ωστόσο, η επιθυμία για τσιγάρο θα αρχίσει να υποχωρεί από τις πρώτες ημέρες της θεραπείας, και προτού να το ξέρετε εσείς θα μπορούσε να το μάθει, θα πρέπει να εξαφανιστεί εντελώς.

RealQuit, ως εκ τούτου, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διακοπή του καπνίσματος. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε, ακόμα και άτομα που δεν πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν για να σταματήσουν αυτή τη συνήθεια, προκειμένου να διατηρήσει την υγεία σας και τη γενική σας ευεξία.

Τα αποτελέσματα της RealQuit

Με RealQuit διακοπή του καπνίσματος γίνεται μια πραγματική μη-brainer. Ο πειρασμός θα παρουσιαστεί μόνο κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της θεραπείας, αλλά και μετά από περίπου μια εβδομάδα για να μαραζώσει. Δεν είναι μόνο ένα προϊόν που παράγει πολύ γρήγορα αποτελέσματα, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματική.

Σύμφωνα με τις μελέτες RealQuit επιτρέπει το 93% των ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον καπνό. Άλλες τεχνικές πιο ευρέως (επιθέματα νικοτίνης, τσίχλες ή ύπνωση), ωστόσο, μόνο την εργασία (κατά μέσο όρο) σε ένα από τα τρία, το πολύ χαμηλό ποσοστό (λαμβάνοντας υπόψη και το κόστος των διαφόρων θεραπειών).

Οι γνώμες των καταναλωτών

φίλε”το νέο μου αγόρι δεν άντεχα τον καπνό, έτσι έπρεπε να ισχύει για να προσπαθήσει να σταματήσει. Προσπάθησα με τα patches αλλά στο τέλος δεν λειτούργησε. Όταν παρήγγειλα RealQuit ήμουν λίγο επιφυλακτικός, πρέπει να το παραδεχτώ, αλλά μετά από δέκα μέρες δεν σκέφτονται ακόμη και στα τσιγάρα. Σας ευχαριστώ!” Laura

“Κάπνισα σχεδόν τα πάντα και, παρόλο που ο ίδιος έχει σκεφτεί χίλιες φορές να το κόψω, στο τέλος πάντα το αφήσει να πάει. Στη συνέχεια, η γυναίκα μου μου αγόρασε RealQuit, για να την κάνει ευτυχισμένη, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Εξαιρετικό! Και αν λέει ότι είναι σαν και εμένα, που ζούσε χωρίς τσιγάρο στο ένα χέρι, αυτό σημαίνει πολλά!” Sergio

“Όπως όλοι οι άρχισα το κάπνισμα να κάνει με όμορφα με τους φίλους μου, τότε θα σταματήσει και θα συνεχιστεί. Θα ζύγιζε λίγο να χρειάζεται να πάει έξω στον ήλιο κάθε φορά ήθελα ένα τσιγάρο. Προσπάθησα ύπνωση, αλλά για μένα δεν είχε καμία επίδραση. Στη συνέχεια ήρθε RealQuit και σταμάτησα. Το συστήνω σε όλους!” Η βανέσα

Οδηγίες χρήσης

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό στη χρήση RealQuit. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τις δύο μαγνήτες στο εξωτερικό αυτί (το μικρότερο μπροστά, το άλλο πίσω), έτσι ώστε να προσελκύσουν ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνω. Να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται για τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα (αλλά όχι σε περισσότερα από τέσσερα) και η θεραπεία πρέπει να συνεχίζεται για 20-25 ημέρες. Στην αρχή, μπορείτε να καπνίσετε με ασφάλεια, χωρίς το φόβο να υποφέρει από ναυτία ή άλλα συμπτώματα.

Αντενδείξεις

RealQuit είναι μια συσκευή που είναι 100% ασφαλής και χωρίς παρενέργειες. Αν
χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο, αυτό δεν θα προκαλέσει κάθε είδους πρόβλημα. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικό υλικό (μέταλλο που καλύπτεται σε χρυσά είκοσι τεσσάρων καρατίων), δεν προκαλεί ερεθισμό ή άλλη αντίδραση στο δέρμα.

Γιατί να επιλέξετε RealQuit

  • Δεν περιέχει νικοτίνη ή άλλες ουσίες επιβλαβείς για την υγεία (εξωτερική συσκευή)
  • Εξαλείφει την επιθυμία να καπνίσει, χωρίς προσπάθεια
  • Δρα στον εγκέφαλο, διεγείροντας την απελευθέρωση των ενδορφινών
  • Μειώνει το άγχος και τη νευρικότητα
  • Έχει μια τιμή που είναι προσιτή και προσβάσιμη σε όλους
  • Είναι εύκολο στη χρήση
  • Είναι ασφαλές και δεν έχει παρενέργειες
  • Προσφέρει μια εγγύηση “ικανοποιημένοι ή τα λεφτά σου πίσω” ισχύει για 30 ημέρες

Πώς να παραγγείλετε

RealQuit μπορείτε να τα βρείτε εύκολα με μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Για να αγοράσετε, απλά συμπληρώστε όλα τα πεδία στη φόρμα παραγγελίας σε απευθείας σύνδεση με όλα τα στοιχεία τους. Ένα πακέτο που περιέχει ένα ζευγάρι μαγνήτες (ένα μεγάλο, ένα μικρό) και προσφέρεται με έκπτωση 20% επί της τιμής καταλόγου.

Ναυτιλία περιλαμβάνεται στην τιμή της συσκευής. Ένα courier που θα σας φέρει RealQuit απευθείας στον πελάτη εντός τριών εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας), σε μια ανώνυμη πακέτο. Για την πληρωμή, δεν χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα, επειδή είναι μέσω του cod (cash on delivery).
Με την αγορά RealQuit, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Στην πραγματικότητα, αυτό το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση “ικανοποιημένοι ή επιστρέφεται”, ισχύουν για τριάντα ημέρες από τη στιγμή που τα εμπορεύματα έχουν παραδοθεί. Αν τα αποτελέσματα δεν εκδηλωθεί, ώστε να μπορείτε να πάρετε πίσω το ποσό που καταβλήθηκε για την αγορά.

Ετυμηγορία

RealQuit είναι ένα προϊόν που είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Η τεχνική που χρησιμοποιεί για να νικήσει την επιθυμία να καπνίσει βασίζεται σε επιστημονική και όχι στερεό (έχει χρησιμοποιηθεί για να λύσει και άλλα προβλήματα, τα τελευταία εξήντα χρόνια). Είναι μια πολύ απλή συσκευή για χρήση και ασφαλή κράτηση. Επίσης, έχει μια πολύ χαμηλή τιμή και προσιτό σε όλους. Μόνο για αυτό (όπως τα μπαλώματα, τα ούλα, χάπια, ή συνεδρίες της ύπνωσης μπορεί να είναι μια διαρροή), αξίζει να το δοκιμάσετε.

Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες μας

Αγοράστε RealQuit ΣΉΜΕΡΑ από αυτό το link και πάρτε έκπτωση 10€ και δωρεάν αποστολή: η παράδοση πληρώνετε μόνο 42€ αντί των 52€! Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο: αν δεν σταματήσουν το κάπνισμα θα πρέπει να επιστραφεί!

LEAVE A REPLY