HD Glasses ενημερώθηκε σχόλια 2019 – τιμή, σχόλια, αποτέλεσμα, απάτη, σύνθεση

  HD Glasses - τιμήΜπορείς Να Δεις Τη Νύχτα! Το πρώτο που θα σκεφτείς όταν HD Glasses δείτε τις λέξεις νύχτα όραμα κατάσκοπος ή ταινία δράσης που έχετε δει, στο οποίο.

  HD Glasses τιμή – 50%

  κάποιος λουριά σε ένα ζευγάρι γυαλιά νυχτερινής όρασης για να βρείτε κάποιον άλλον σε ένα σκοτεινό κτίριο σε μια νύχτα χωρίς φεγγάρι. Και μπορεί να αναρωτήθηκες ” δουλεύουν πραγματικά αυτά τα πράγματα; Μπορείς πραγματικά να δεις στο σκοτάδι;”

  Η απάντηση είναι σίγουρα ναι. Με την κατάλληλη νυχτερινής όρασης, εξοπλισμό, μπορείτε να δείτε ένα άτομο που στέκεται πάνω από 200 γιάρδες (183 μ.) σε ασέληνη, νεφελώδης το βράδυ! Η νυχτερινή όραση μπορεί να λειτουργήσει με δύο πολύ διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται.

  Βελτίωση εικόνας – έργα από τη συλλογή τα μικρά ποσά του φωτός, συμπεριλαμβανομένων και το κάτω μέρος του το υπέρυθρο φάσμα φωτός, που είναι παρόντες, αλλά μπορεί να είναι αόρατο στα μάτια μας, και ενισχύοντας στο σημείο αυτό μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουν την εικόνα.

  HD Glasses παρενέργειες, αντενδείξεις

  Θερμική απεικόνιση – Αυτή η τεχνολογία λειτουργεί HD Glasses παρενέργειες από τη σύλληψη της ανώτερο τμήμα της υπέρυθρο φάσμα φωτός, το οποίο εκπέμπεται ως θερμότητα από αντικείμενα αντί απλά να αντανακλάται, όπως το φως. Θερμότερα αντικείμενα, όπως ζεστά σώματα, εκπέμπουν περισσότερο από αυτό το φως από πιο δροσερά αντικείμενα, όπως δέντρα ή κτίρια. Διαβάστε περισσότερα: www.hd-glasses.gr

  Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τις δύο μεγάλες τεχνολογίες νυχτερινής όρασης HD Glasses αντενδείξεις. Θα συζητήσουμε επίσης τους διάφορους τύπους εξοπλισμού και εφαρμογών nightvision. Αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε για το υπέρυθρο φως.

  βασική

  Για να κατανοήσουμε τη νυχτερινή όραση, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε κάτι σχετικά με το φως. Το ποσό της ενέργειας σε ένα ελαφρύ κύμα σχετίζεται με το μήκος κύματος του: Μικρότερη μήκη κύματος έχουν υψηλότερη ενέργεια. Από το ορατό φως, violet έχει την περισσότερη ενέργεια, και το κόκκινο έχει το λιγότερο. Ακριβώς δίπλα στο φάσμα του ορατού φωτός είναι το υπέρυθρο φάσμα.

  Το υπέρυθρο φως είναι ένα μικρό μέρος του φάσματος φωτός.

  Το υπέρυθρο φως μπορεί να χωριστεί σε

  αντενδείξεις HD Glasses τρεις κατηγορίες:

  Κοντά-υπέρυθρη (near-IR) – πιο Κοντινό σε ορατό φως, near-IR έχει μήκη κύματος που κυμαίνονται από 0.7 έως 1.3 μm, ή 700 δισεκατομμυριοστά 1300 δισεκατομμυριοστά του μέτρου.

  Mid-infrared (mid-IR) – Mid-IR έχει μήκη κύματος που κυμαίνονται από 1.3 έως 3 μm. Τόσο κοντά-IR και mid-IR χρησιμοποιούνται από μια ποικιλία των ηλεκτρονικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων και τηλεχειριστήρια.

  Θερμική υπέρυθρη (θερμική-IR) – να Καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος παρενέργειες HD Glasses του υπέρυθρου φάσματος, θερμικός-IR έχει μήκη κύματος που κυμαίνονται από 3 μικρά σε πάνω από 30 μm. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.hd-glasses.gr

  HD Glasses τιμή – 50%

  Ελλάδα HD Glasses, σε απευθείας σύνδεση

  HD Glasses - παρενέργειεςΗ βασική διαφορά μεταξύ θερμική-IR και τα άλλα δύο είναι ότι HD Glasses Ελλάδα θερμική-IR εκπέμπεται από ένα αντικείμενο αντί να αντανακλάται από αυτό. Το υπέρυθρο φως εκπέμπεται από ένα αντικείμενο εξαιτίας αυτού που συμβαίνει σε ατομικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.hd-glasses.gr

  Άτομα

  Τα άτομα κινούνται συνεχώς. Δονούνται συνεχώς, κινούνται και περιστρέφονται. Ακόμα και τα άτομα που απαρτίζουν τις καρέκλες που καθόμαστε κινούνται γύρω. Τα στερεά είναι σε κίνηση! Τα άτομα μπορούν να είναι σε διαφορετικές καταστάσεις διέγερσης. Με άλλα λόγια, μπορούν να έχουν διαφορετικές ενέργειες. Αν HD Glasses σε απευθείας σύνδεση ισχύουν πολλή ενέργεια σε ένα άτομο, μπορεί να αφήσει αυτό που ονομάζεται το έδαφος-κράτος ενεργειακό επίπεδο και να προχωρήσουμε σε μια διεγερμένη στάθμη. Το επίπεδο διέγερσης εξαρτάται από το ποσό της ενέργειας που εφαρμόζεται στο άτομο μέσω της θερμότητας, του φωτός ή της ηλεκτρικής ενέργειας.

  Ένα άτομο αποτελείται από έναν πυρήνα (που περιέχει τα πρωτόνια και τα νετρόνια) και ένα νέφος ηλεκτρονίων. Σκεφτείτε τα ηλεκτρόνια σε αυτό το σύννεφο σαν να κυκλώνουν τον πυρήνα σε πολλές διαφορετικές τροχιές. Αν και πιο σύγχρονες απόψεις του ατόμου δεν απεικονίζουν διακριτές τροχιές για τα ηλεκτρόνια, μπορεί να είναι χρήσιμο να σκεφτούμε αυτές τις τροχιές ως τα διαφορετικά επίπεδα ενέργειας του ατόμου.

  Με άλλα λόγια, αν εφαρμόσουμε κάποια θερμότητα σε ένα άτομο, θα Ελλάδα HD Glasses μπορεί να περιμένετε ότι κάποια από τα ηλεκτρόνια στα τροχιακά χαμηλότερης ενέργειας θα μετάβαση σε υψηλότερη ενεργειακή τροχιακά, κινείται μακρύτερα από τον πυρήνα.

   Μόλις ένα ηλεκτρόνιο μετακινηθεί σε μια τροχιά υψηλότερης ενέργειας, τελικά θέλει να επιστρέψει στην κατάσταση εδάφους. Όταν το κάνει, απελευθερώνει την ενέργειά του ως φωτόνιο, ένα σωματίδιο φωτός. Βλέπετε άτομα που απελευθερώνουν ενέργεια σαν φωτόνια όλη την ώρα. Για παράδειγμα, όταν το στοιχείο θέρμανσης στην τοστιέρα μετατρέπει το φωτεινό κόκκινο, το κόκκινο χρώμα προκαλείται από άτομα ενθουσιασμένος από τη θερμότητα, την απελευθέρωση κόκκινα φωτόνια.   Διαβάστε περισσότερα: www.hd-glasses.gr

  HD Glasses τιμή – 50%

  Μια ενθουσιασμένος ηλεκτρόνιο έχει περισσότερη ενέργεια από μια χαλαρή ηλεκτρόνιο, και σε απευθείας σύνδεση HD Glasses όπως το ηλεκτρόνιο απορροφηθεί κάποια ποσότητα ενέργειας για να επιτευχθεί αυτός ενθουσιασμένος επίπεδο, μπορεί να απελευθερώσει αυτή την ενέργεια για να επιστρέψετε στο έδαφος κράτους. Αυτή η εκπεμπόμενη ενέργεια έχει τη μορφή φωτονίων (φωτεινή ενέργεια). Το φωτόνιο που εκπέμπεται έχει ένα πολύ συγκεκριμένο μήκος κύματος (χρώμα) που εξαρτάται από την κατάσταση του ηλεκτρονίου ενέργεια όταν το φωτόνιο έχει κυκλοφορήσει.

  γνώμες, δικαστήριο HD Glasses

  Οτιδήποτε είναι ζωντανό χρησιμοποιεί ενέργεια, και το ίδιο κάνουν πολλά άψυχα στοιχεία HD Glasses δικαστήριο, όπως κινητήρες και ρουκέτες. Η κατανάλωση ενέργειας παράγει θερμότητα. Με τη σειρά της, η θερμότητα προκαλεί τα άτομα σε ένα αντικείμενο για να φωτιά από τα φωτόνια στο θερμικό υπέρυθρο φάσμα. Όσο πιο καυτό το αντικείμενο, τόσο πιο σύντομο το μήκος κύματος του υπέρυθρου φωτονίου που απελευθερώνει.

  Ένα αντικείμενο που είναι πολύ ζεστό θα αρχίσουν να HD Glasses γνώμες εκπέμπουν φωτόνια στο ορατό φάσμα, λαμπερό κόκκινο και στη συνέχεια κινείται μέσα από το πορτοκάλι, κίτρινος, μπλε και τελικά λευκό.

  Στη νυχτερινή όραση, η θερμική απεικόνιση εκμεταλλεύεται αυτή την εκπομπή υπέρυθρων. Στο επόμενο τμήμα, θα δούμε πώς ακριβώς το κάνει αυτό. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.hd-glasses.gr

  Θερμική Απεικόνιση

  Εδώ είναι πώς λειτουργεί η θερμική απεικόνιση:

  Ένας ειδικός φακός εστιάζει το υπέρυθρο φως γνώμες HD Glasses που εκπέμπεται από όλα τα αντικείμενα εν όψει.

  Το εστιασμένο φως σαρώνεται από μια σταδιακή σειρά στοιχείων υπέρυθρου ανιχνευτή. Τα στοιχεία του ανιχνευτή δημιουργούν ένα πολύ λεπτομερές μοτίβο θερμοκρασίας που ονομάζεται θερμόγραμμα. Χρειάζεται μόνο περίπου το ένα τρίτο του δευτερολέπτου για την συστοιχία ανιχνευτών για να λάβει τις πληροφορίες θερμοκρασίας για να κάνει το θερμόγραμμα. Οι πληροφορίες αυτές λαμβάνονται από αρκετές χιλιάδες σημεία στο οπτικό πεδίο της συστοιχίας ανιχνευτή.

  Το θερμόγραμμο που δημιουργείται από τα στοιχεία του ανιχνευτή μεταφράζεται σε ηλεκτρικές ωθήσεις.

  Τα ερεθίσματα στέλνονται σε ένα σήμα-μονάδα επεξεργασίας, ένα κύκλωμα δικαστήριο HD Glasses πίνακας με το ένα αφιερωμένο τσιπ που μεταφράζει τις πληροφορίες από τα στοιχεία σε δεδομένα για την επίδειξη.

  Το σήμα-μονάδα επεξεργασίας στέλνει τις πληροφορίες της οθόνης, όπου εμφανίζεται ως διάφορα χρώματα ανάλογα με την ένταση της υπέρυθρης εκπομπής. Ο συνδυασμός όλων των παρορμήσεων από όλα τα στοιχεία δημιουργεί την εικόνα. Διαβάστε περισσότερα για αυτό: www.hd-glasses.gr

  HD Glasses τιμή – 50%

  πώς να χρησιμοποιήσετε HD Glasses, συστατικά

  Τύποι συσκευών θερμικής απεικόνισης

  HD Glasses - γνώμεςΟι περισσότερες συσκευές θερμικής απεικόνισης σαρώνουν με ρυθμό 30 φορές το δευτερόλεπτο. Μπορούν να αισθανθούν HD Glasses πώς να χρησιμοποιήσετε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -4 βαθμούς Κελσίου (-20 βαθμούς Κελσίου), για να 3,600 F (2,000 C), και συνήθως ανιχνεύουν τις αλλαγές στη θερμοκρασία περίπου 0.4 F (0.2 C).

  Υπάρχουν δύο κοινοί τύποι συσκευών θερμικής απεικόνισης:

  Un-ψύχεται – αυτό είναι το πιο κοινό είδος της συσκευής θερμικής απεικόνισης. Τα στοιχεία του ανιχνευτή υπερύθρων περιέχονται σε μια μονάδα που λειτουργεί σε θερμοκρασία δωματίου. Αυτός ο τύπος του συστήματος είναι εντελώς αθόρυβη, ενεργοποιεί αμέσως και έχει την μπαταρία χτισμένο ακριβώς μέσα.

  Κρυογονικά δρόσισε – πιο ακριβά και Πιο HD Glasses συστατικά επιρρεπή σε βλάβες από την τραχιά χρήση, αυτά τα συστήματα έχουν τα στοιχεία που σφραγίζονται μέσα σε ένα δοχείο που δροσίζει τους κάτω από 32 F (μηδέν Γ). Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.hd-glasses.gr

  HD Glasses τιμή – 50%

  Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου συστήματος είναι η απίστευτη ανάλυση και ευαισθησία που προκύπτουν από την ψύξη του στοιχεία. Κρυογονικά ψυχόμενη συστήματα μπορεί να “δει” μια διαφορά τόσο μικρά όπως 0.2 F (0.1 C), από περισσότερα από 1.000 ft (300 m), το οποίο είναι αρκετό για να πει εάν ένα άτομο είναι να κρατά ένα όπλο σε αυτή την απόσταση!

  Ενώ θερμικής απεικόνισης είναι μεγάλη για συστατικά HD Glasses εντοπισμό ανθρώπων ή εργάζονται σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, πιο νύχτα-όραμα εξοπλισμός χρησιμοποιεί εικόνας-τεχνολογία βελτίωσης, τα οποία θα μάθετε για την επόμενη ενότητα.

  Ενίσχυση Εικόνας

  Τεχνολογία βελτίωσης εικόνας είναι ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται πώς να χρησιμοποιήσετε HD Glasses όταν μιλάτε για νυχτερινή όραση. Στην πραγματικότητα, τα συστήματα ενίσχυσης εικόνας ονομάζονται κανονικά συσκευές νυχτερινής όρασης (NVDs). Οι συσκευές νυχτερινής όρασης βασίζονται σε έναν ειδικό σωλήνα, που ονομάζεται ένας σωλήνας εικόνα-intensifier, για να συλλέξουν και να ενισχύσουν το υπέρυθρο και ορατό φως. Διαβάστε περισσότερα για αυτό: www.hd-glasses.gr

  HD Glasses τιμή – 50%

   

  LEAVE A REPLY