Catch Me Patch Me – γνώμες, τιμή, από που να αγοράσω

Catch Me Patch Me – γνώμες, τιμή, από που να αγοράσω
5 (100%) 1 vote

Απογοητευμένοι Για Καίει Το Λίπος Της Κοιλιάς;

Ψυχική Σχέδια/Προγράμματα που ελέγχουν τις ζωές μας. Τι κατάλαβα για το “μοτίβα” είναι ότι το υποσυνείδητό μου να τρέχει Προγράμματα που είχα πάρει σαν παιδί και Catch Me Patch Me συνέχισα “φορτίο” πιο δεξιά στο παρόν (όπως όλοι μας). Μόνο που ΤΏΡΑ ξέρω πώς να αναγνωρίζουν και να απαλλαγούμε από αυτά πριν από Σαμποτάζ. Είμαι απλά να είστε ΕΠΊΓΝΩΣΗ του γιατί οι άνθρωποι ζουν Έδαφος Γουρούνι Μέρα όλη τους τη ζωή. Διαβάστε περισσότερα: www.catch-me-patch-me.gr

Catch Me Patch Me – Ελλάδα, σύνθεση, σχόλια, απάτη

Όταν ήμουν περίπου 6 ή 8 (οι γονείς μου έχουν φύγει οπότε δεν μπορώ να τους ρωτήσω όταν συνέβη αυτό), ο Πατέρας Ελλάδα μου είχε βγει έξω από την επιχείρηση από μια μεγάλη εταιρεία και κατέληξε να χάσει τα Catch Me Patch Me πάντα και έπρεπε να το αρχείο για την πτώχευση. Δεν ήξερα τι σήμαινε αυτό, και δεν είχε καμία ιδέα για το πώς σύνθεση επηρεάζονται τα οικονομικά μας. Διαβάστε περισσότερα για αυτό: www.catch-me-patch-me.gr

Ήταν φθινόπωρο και το σχολείο είχε αρχίσει και χρειαζόμουν ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Είχα φορέσει τρύπες στον πυθμένα του τα σανδάλια μου. Η Catch Me Patch Me μητέρα Ελλάδα μου είπε ότι θα πρέπει να έβαλε το χαρτόνι μέσα μου σανδάλια, επειδή δεν είχαμε λεφτά να μου αγοράσει ένα καινούριο ζευγάρι σχόλια παπούτσια. Είπε ότι έσπασε! Ποτέ δεν ήμασταν πλούσιοι, αλλά είχε έναν άνετο τρόπο ζωής, τουλάχιστον όσο ήμουν ενδιαφερόμενο. Αλλά η Catch Me Patch Me μητέρα μου σχόλια με έκανε να νιώθω ΦΤΩΧΌΣ. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω βιώσει την αίσθηση της ΈΛΛΕΙΨΗΣ.

Ήμουν διαγνωστεί με καρκίνο, όταν ήμουν πρώτος παντρεύτηκε στα 18 της και για τα επόμενα 15 χρόνια έκανε σύνθεση τα πάντα οι Catch Me Patch Me γιατροί μου είπαν να το κάνω μόνο για να πει δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο ΠΟΥ θα μπορούσε να κάνει! Είχα τώρα το 4ο στάδιο του καρκίνου του Ήπατος και είχε περίπου 6 μήνες για να ζήσουν.

Το σκέφτηκα για λίγο και να σκεφτεί για το γεγονός ότι οι γιατροί είχαν επίσης μου είπε ότι ποτέ δεν έχω παιδιά! Καλά που είχα βιώσει τρεις υφέσεις και κάθε φορά που είχε συλλάβει και να γεννήσει. Έτσι, οι γιατροί Catch Me Patch Me έκαναν λάθος. Τι και αν έκαναν σχόλια λάθος για έξι μήνες; Άρχισα να ψάχνω για εναλλακτικές μεθόδους και κατέληξε να Centro Medico y Κλινικο Del Mar σε Playas, Μεξικό. Δεν είχα ποτέ μια επανάληψη από το ακόλουθο θεραπεία στο Μεξικό πριν από 35 χρόνια.

Αυτό είναι ένα Τέλειο παράδειγμα για το πώς τα αρνητικά προγράμματα που είναι ενσωματωμένα στο υποσυνείδητο. Δυστυχώς τα περισσότερα Catch Me Patch Me προγράμματα που είναι ακόμα πιο λεπτές και συνήθως δεν γνωρίζουν καν θα προγραμματίζονται! Συνέχισα μέσα Catch Me Patch Me από τη ζωή απάτη σκέφτομαι ότι πραγματικά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για κάτι που μπορείτε να επιτύχετε.

Ο πατέρας μου είναι εταίρους τον ξάφρισε. Οι συνεργάτες ΜΟΥ με ξετίναξε. Ο πρώην μου μητέρα-σε-δικαίου είχε το ίδιο καρκίνο θα με θάψουν. Θεέ μου, λες να πήρα προγράμματα από τον εντοπισμό τους; Δεν τους κατηγορώ, και Catch Me Patch Me εγώ δεν παίρνω απάτη την ευθύνη. Έκανα αναλάβει την ευθύνη να ΚΆΝΕΙ κάτι για όλη μου την αυτο-σαμποτάζ προγράμματα. Ακούγεται πολύ απλό; Πραγματικά είναι. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.catch-me-patch-me.gr

Catch Me Patch Me – γνώμες, δικαστήριο, ανασκόπηση, παρενέργειες

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για αυτό μερικοί δεν έχουν: Ο ορισμός της ΠΑΡΆΝΟΙΑΣ είναι να Κάνεις αυτό που έκανες πάντα και να γνώμες περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Σαν να πηγαίνεις στο ψυγείο ξανά Catch Me Patch Me και ξανά και να περιμένεις να βρεις κάτι νέο να εμφανιστεί. Ή σαν να τρώει πολύ φαγητό και περίμενα να Κάψετε το Λίπος της Κοιλιάς Γρήγορα.

Έτσι στην πραγματικότητα, Αν πάντα κάνεις αυτό που έκανες πάντα, θα έχετε πάντα ό, τι έχετε πάντα έχεις. (Περισσότερο Λίπος στην Κοιλιά Γρήγορα) θα βάλω μια μικρή συστροφή σε αυτό: Αν πάντα σκέφτεσαι γνώμες με τον τρόπο που πάντα πίστευα Catch Me Patch Me ότι θα πάρει μόνο ό, τι το υποσυνείδητο έχει αγοράσει! (Όχι που Καίει το Λίπος της Κοιλιάς Γρήγορα) που Δεν θέλουν να ΚΆΝΟΥΝ κάτι βρωμάει εν νομίζω να εν… ακούγεται ακόμα δικαστήριο Πιο Τρελό μου! Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.catch-me-patch-me.gr

Δεν προσπαθώ να Πείσω ότι κάτι είναι ΛΆΘΟΣ. Σε ΡΩΤΆΩ, Τι σχέδια/προγράμματα που βλέπεις στη ζωή ΣΟΥ, την Υγεία σου; Οποιαδήποτε αρνητική προγράμματα για Καίει το Λίπος στην Κοιλιά Γρήγορα; Δώστε στον Catch Me Patch Me εαυτό σας μια δικαστήριο ευκαιρία να έχουν μια Νέα, Χαρούμενη, την Εκπλήρωση, Απίστευτα Υγιή Ζωή με Αφθονία σε Κάθε Μορφή… ΧΩΡΊΣ το Λίπος της Κοιλιάς. Βρείτε ένα άνετο τρόπο για να απαλλαγούμε από παλιά αυτοκαταστροφική ανασκόπηση προγράμματα. Τουλάχιστον, να Δώσει κάποια προσοχή.

Πώς Να Εξάλειψη Συναισθηματικό Φαγητό

Συναισθηματικό Φαγητό είναι κάτι που ο καθένας έχει ακούσει, όμως δεν έχει επίσημο ορισμό. Πολλοί άνθρωποι το περιγράφουν συναισθηματική Catch Me Patch Me υπερφαγία, όπως η διαδικασία του να τρώει συγκεκριμένα φαγητά που τους ανασκόπηση κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Μερικοί άνθρωποι τρώνε όταν είναι λυπημένος ή άγχος. Άλλοι τρώνε όταν είναι συγκλονισμένοι.

Για πολλούς, το σύνθημα για να φάει μπορεί να έρθει όταν βαριούνται, μοναξιά, θυμωμένος ή στεναχωρημένος. Αν και οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν, τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι Catch Me Patch Me το ίδιο “Φαγητό με κάνει παρενέργειες να νιώθω καλύτερα”.

Ο λόγος που το φαγητό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, είναι επειδή ο εγκέφαλός σας έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει αυτή την απάντηση. Το μυαλό σας Catch Me Patch Me θέλει να φάει, και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να σας ανταμείψει για την ανάληψη δράσης και την κατανάλωση τροφίμων. Παρόλο που οποιαδήποτε τροφή μπορεί να διεγείρει παρενέργειες τον εγκέφαλο είναι το Catch Me Patch Me σύστημα ανταμοιβής, ορισμένα τρόφιμα να μας δώσει “μεγαλύτερη ανταμοιβή”.

Αυτές οι τροφές τείνουν να είναι πιο ενισχύοντας και, συνεπώς, θα τους αναζητήσει. Άκρως ικανοποιητική τρόφιμα είναι συνήθως υψηλά σε Catch Me Patch Me λίπος, ζάχαρη και θερμίδες, και παρέχουν το “καλύτερα” αισθήσεις που συναισθηματική τρώγοντες εμπειρία.

Όλοι είναι μια Συναισθηματική Τρώγων

Αυτό που οι άνθρωποι φαίνεται να το παρεξηγήσετε όμως, είναι ότι ΌΛΟΙ είναι μια συναισθηματική τρώγων. Όλοι τρώμε το φαγητό και όλοι απελευθέρωση της ανταμοιβής χημικές ουσίες στον εγκέφαλό τους. Αυτό είναι το πώς οι άνθρωποι Catch Me Patch Me έχουν επιβιώσει ως είδος. Διαβάστε περισσότερα: www.catch-me-patch-me.gr

Catch Me Patch Me – πώς να χρησιμοποιήσετε, συστατικά, αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζούμε σήμερα. Χωρίς αυτόν τον μηχανισμό δεν θα περνούν το χρόνο μας αναζητώντας πώς να χρησιμοποιήσετε τροφή. Όλοι είναι μια συναισθηματική τρώγων γιατί το μυαλό σας είναι Catch Me Patch Me σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο. Έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα όταν τρώτε, έτσι θα το κάνουμε ξανά στο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.catch-me-patch-me.gr

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα. Σχεδόν ο καθένας έχει γεμιστό τον εαυτό τους τόσο πολύ που σχεδόν τους Catch Me Patch Me αρρωσταίνει. Στην πραγματικότητα για πώς να χρησιμοποιήσετε μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο! Ξέρεις γιατί αφήνεις τον εαυτό σου να το κάνεις αυτό; Το κάνατε γιατί είστε μια συναισθηματική σύμφωνα, όπως όλοι οι άλλοι. Ακόμη και στην απουσία της πείνας, το μυαλό σας θα σας δώσει μια ανταμοιβή, όταν συνεχίσεις να τρως. Γι ‘ αυτό Catch Me Patch Me μερικές φορές είναι δύσκολο συστατικά να σταματήσει, γιατί το μυαλό σας θέλει να κρατήσει το φαγητό!

Το μεγάλο πρόβλημα όμως, είναι όταν οι άνθρωποι συνδέουν ορισμένες συμπεριφορές με μια διατροφική συνήθεια. Αναπτύσσουν επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές και τρώω πάντα κάτω από ορισμένες συνθήκες. Στην Catch Me Patch Me ουσία, δημιουργούν ένα σενάριο που αποτυπώνεται στο μυαλό τους και αυτή η συμπεριφορά γίνεται συστατικά τόσο ρουτίνα που ανταποκρίνονται ακόμη και προτού να είναι συνειδητή από ένα ερέθισμα.

Για παράδειγμα, “κάθε φορά που αγχώνομαι, θα φας παγωτό”. Αυτή η διαδικασία είναι συχνά ασυνείδητο. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ξύσιμο το κάτω αντενδείξεις μέρος Catch Me Patch Me του παγωτού εμπορευματοκιβωτίων χωρίς καν να το συνειδητοποιούν έχετε φάει τίποτα!

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται “μοντέρνα μάθηση”. Βασικά, εξαρτάται μάθηση σημαίνει ότι έχετε εκπαιδεύσει τον εγκέφαλό σας να αντιδράσει με συγκεκριμένο τρόπο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό είναι αυτό Catch Me Patch Me που οι άνθρωποι αναφέρονται όταν λένε ότι είναι “emotional eaters”. Στην πραγματικότητα το φαγητό όταν είστε αποτέλεσμα αγχωμένοι, ή θυμωμένος, ή μοναξιά, ή λυπημένος, είναι μια μαθημένη συμπεριφορά που έχετε Catch Me Patch Me δημιουργήσει στο μυαλό σας μέσω της σύνδεσης. Είναι μια φυσιολογική αντίδραση.

Ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα. Ivan Pavlov, ο μεγάλος ρώσος επιστήμονας, διαπίστωσε ότι σιελόρροια σε απάντηση για την παρουσίαση των Catch Me Patch Me τροφίμων που θα μπορούσαν πολύ γρήγορα να μεταφερθεί σε ένα άλλο ερέθισμα. Σε ένα από τα συναρπαστικά πειράματα, βρήκε ότι ένα κουδούνι κλήσης αποτέλεσμα που επανειλημμένα σχετίζονται με την παρουσίαση των τροφίμων θα μπορούσε να προκαλέσει τις ίδιες φυσιολογικές αντιδράσεις για την παρουσίαση των Catch Me Patch Me τροφίμων. Έτσι, κάθε φορά που χτύπησε το κουδούνι, παράγεται η φυσιολογική απόκριση του σιελόρροια, εγώ.ε την επιθυμία να φάνε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό: www.catch-me-patch-me.gr

Catch Me Patch Me – τιμή, σε απευθείας σύνδεση, από που να αγοράσω, φαρμακείο

Αυτή η διαδικασία σύνδεσης έχει το ωραίο γραμμή ετικέτα του “νευρώνες φωτιά μαζί καλωδίων μαζί”. Αυτό είναι τιμή το πώς Catch Me Patch Me λειτουργεί το μυαλό σου. Κάνει ενώσεις με τη σύνδεση γνωστικές, κινητικές και συναισθηματικές πτυχές μαζί σε ένα κομμάτι.

Αυτή είναι μια ανάμνηση. Κάθε φορά που θα επαναλάβετε την ίδια αλληλουχία των γεγονότων, όπως πάντα, τρώει τα τρόφιμα, κάτω Catch Me Patch Me από ορισμένες συνθήκες, να ενισχύσει αυτή τη σύνδεση στο μυαλό σου. Αυτή η επανάληψη δημιουργεί ένα τιμή διαμορφωμένο συνήθεια, μια ασυνείδητη αντίδραση που έχουν αναπτύξει πάνω από ένα χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.catch-me-patch-me.gr

Συναισθηματικό Φαγητό είναι μια Συνήθεια

Η κύρια διαφορά εδώ είναι ότι από στόχο-κατευθυνόμενη συμπεριφορά στίχους συνήθεια-κατευθυνόμενη συμπεριφορά. Ένα Catch Me Patch Me παράδειγμα στόχος κατευθύνεται η συμπεριφορά είναι να σκέφτομαι κέικ, επιθυμωντασ κέικ, και στη συνέχεια, λαμβάνοντας τη σκόπιμη βήματα για να αποκτήσετε το σε απευθείας σύνδεση κέικ. Αυτό απαιτεί μια συγκεκριμένη σειρά από κίνητρα νευρωνικά κυκλώματα. Αν τα πόδια σας στο σπίτι σας από που να αγοράσω πρόθεση για να πάρει την τούρτα από το ψυγείο, η δραστηριότητά σας στόχος-σκηνοθεσία και συνειδητά ανταμοιβή-οδηγείται. Θέλετε αυτό το κέικ και Catch Me Patch Me θα δράσετε για να το αποκτήσει.

Αλλά αν το κάνεις αυτό αρκετά συχνά, η νοητική διαδικασία αλλαγών. Αυτό γίνεται συνήθεια με γνώμονα τη συμπεριφορά, λιγότερο Catch Me Patch Me σκόπιμη σε απευθείας σύνδεση και περισσότερο επαναλαμβανόμενη και εμπλέκει διαφορετικά νευρωνικά κυκλώματα. Πλέον υποκινούνται από μια συνειδητή επιθυμία για φαγητό, ασυναίσθητα το κεφάλι για το ψυγείο, όταν παίρνετε το σπίτι, γιατί είναι μια συνήθεια. Κινητήρα σας συμπεριφορά έχει γίνει αυτόματη.

Αυτή η συνήθεια του ερεθίσματος-αντίδρασης είναι αυτό που προκαλεί υπερφαγία, δεν “συναισθηματικό φαγητό”. Να θυμάστε όλοι ότι είναι μια συναισθηματική τρώγων, αλλά δεν είναι όλοι υπερφάγος. Κάθε φορά που Catch Me Patch Me τρώτε όταν είστε θυμωμένοι, την ενίσχυση των angry=συνήθεια να τρώω. Κάθε από που να αγοράσω φορά που δεν τρώτε όταν θυμώνεις, τότε θα αποδυναμώσει το angry=συνήθεια να τρώω. Αυτό είναι νευροπλαστικότητα, και είναι πάντα σε δράση.

Αποβάλει τη Συνήθεια

Το πρώτο βήμα για την εξάλειψη αυτών των ωθήσεις που οι άνθρωποι αποκαλούν συναισθηματικό φαγητό είναι η συνειδητοποίηση. Να Catch Me Patch Me προσπαθήσουμε φαρμακείο και να εντοπίσει τις αρνητικές διατροφικές συνήθειες. Για παράδειγμα, “όταν το X γίνεται, τότε θέλω να φάω Y και μόνο. Y.”

Αν μπορείτε να εξαλείψει X, τότε είναι πολύ λιγότερο πιθανό να τρώνε Y. Αν δεν μπορείτε να εξαλείψετε X, τότε υποκατάστατο Z Y – μια πιο υγιεινή επιλογή ή κάποια δραστηριότητα. Κατά την πρώτη σας δεν θα θέλετε Catch Me Patch Me να το κάνετε φαρμακείο αυτό, επειδή το σπάσιμο συνήθεια μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.catch-me-patch-me.gr

Αλλά αυτό είναι – μια συνήθεια. Το μυαλό σας είναι μια συνήθεια μηχανή. Δημιουργεί αυτές τις συνήθειες για την αποτελεσματικότητα, γιατί θέλει να Catch Me Patch Me εξοικονομήσει ενέργεια. Αν μπορείτε να αλλάξετε τις αρνητικές διατροφικές συνήθειες, με την κατάρτιση νέων, θα ξεφύγουν από την παγίδα του πάντα επιθυμώντας φαρμακείο συγκεκριμένα τρόφιμα όταν αισθάνεστε ένα συγκεκριμένο τρόπο. Όλοι είναι μια συναισθηματική τρώγων έτσι την επιθυμία σας να τρώνε Catch Me Patch Me περισσότερο όταν αισθάνεστε κακό (ή καλό) είναι ένας εκπαιδευμένος συμπεριφορά. Αποβάλει τη συνήθεια, και τελικά την εξάλειψη, “συναισθηματικό φαγητό”. Διαβάστε περισσότερα: www.catch-me-patch-me.gr

LEAVE A REPLY