Των Ατόμων Θέματα – Πώς Να Χάσει Ο Άνθρωπος Boobs, Αλλάζοντας Τον Τρόπο Ζωής Σας

Rate this post

Για όσους έχουν ερευνήσει το πώς να απαλλαγούμε από άνθρωπο βυζιά, ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει καμία μαγική σφαίρα. Για να επιτύχουν απτά αποτελέσματα, θα πάρει χρόνο και προετοιμασία. Δεν υπάρχει γρήγορη λύση για την απώλεια στήθος λίπος. Στην πραγματικότητα, ακόμα και αν επιλέξετε τη χειρουργική επέμβαση, υπάρχει ουσιαστική προετοιμασία και το χρόνο αποκατάστασης που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι, προκειμένου να απαλλαγούμε από τον άνθρωπο βυζιά, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεσμευτείς και να κάνεις κάποιες θυσίες, δεν έχει σημασία ποιο δρόμο θα πάρεις.

Αν νομίζετε ότι η δέσμευσή σας θα τελειώσει όταν επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα γυμναστικής και να επιμείνουμε σε αυτό, θα ήθελα να είναι λάθος. Βέβαια, αυτό μπορεί να λειτουργήσει για πολλούς ανθρώπους, αλλά όχι όλους. Μια λέξη της προσοχής: μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τα αποτελέσματα των άλλων.

Πόσο καιρό υποφέρει;

Ξέρεις, ακόμα και αν μόλις συνειδητοποίησα ότι ένα μεγάλο μέρος του τι μας κρατάει πίσω είναι ο άνθρωπος βυζιά κατάσταση, είναι σαφές ότι τώρα συνειδητοποιούν ότι είστε σωματικά ή τουλάχιστον με κοινωνικά προβλήματα, λόγω της (τους). Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να πάρει την κατάσταση να αλλάξει, αλλά η σκληρή δουλειά που έχεις ξεκινήσει θα έχουν μεγάλες ανταμοιβές – σε άμεση σχέση με τη δέσμευση για ένα πρόγραμμα και μια αλλαγή του τρόπου ζωής.

Η αιτία του ανθρώπου βυζιά πρέπει να εξεταστεί εδώ. Αν είναι η πλειοψηφία, τότε τα βυζιά είναι κυρίως μια υπόθεση από το υπερβολικό λίπος στο στήθος, και, στη συνέχεια, ένα ορισμένο σχήμα, θα έχει μεγάλη επίδραση για σας, αν κάνετε αυτή τη δέσμευση και να επιμείνουμε σε αυτό. Ωστόσο, αν είστε στη μειοψηφία, μπορεί να έχετε μια περίπτωση Γυναικομαστία, ένα πραγματικό ορμονική διαταραχή, που είναι η ρίζα του ανθρώπου βυζιά. Σε αυτή την περίπτωση, ενώ η γυμναστική και προγράμματα γυμναστικής θα το κάνω καλά, μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλη επίδραση στο ανδρικό στήθος.

Έτσι, αν η περίσσεια στήθος συσσώρευση λίπους είναι η κύρια αιτία της στήθη, στη συνέχεια, ένα γυμναστήριο και πρόγραμμα άσκησης θα το πιο πιθανό να βοηθήσει την κατάσταση. Το στήθος σας λίπος μπορεί να καεί και ακόμη και να μετατραπεί σε μυς, και πιθανόν θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα (και γρηγορότερα) από ό, τι εάν πάσχετε από την ορμονική κατάσταση γνωστή ως Γυναικομαστία.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αλλαγή του τρόπου ζωής θα έχει δραματικές συνέπειες για την αυτοεκτίμηση σας και τη φυσική σας κατάσταση. Θα καταλήξετε με περισσότερο ισορροπημένο στήθος αναλογίες και καλύτερη συνολική υγεία.

Απλές αλλαγές μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά.

Για παράδειγμα, βλέποντας ό, τι τρώτε μπορεί να κάνει θαύματα για εσάς. Ορισμένα τρόφιμα μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σας, με άμεσο αντίκτυπο στο στήθος και το υπόλοιπο σώμα σας, πάρα πολύ. Και, αν δεν είναι προφανές, μειώνοντας το γρήγορο φαγητό και τα βαθιά τηγανητά τρόφιμα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να αποθηκεύει περισσότερο λίπος σε μέρη όπου θα ήθελα να το χάσω.

Τα τρόφιμα συχνά παίζει ρόλο στην ορμονική ισορροπία. Ακόμα και αν έχετε Γυναικομαστία, γνωρίζοντας τι τρώτε είναι ένα ουσιαστικό μέρος του πώς να απαλλαγούμε από αντρικό στήθος. Μια υγιεινή διατροφή για σας μπορεί να αποτελείται από τρώει λιγότερο κόκκινο κρέας, ή τουλάχιστον από την αγορά το κόκκινο κρέας το οποίο δεν έχει γίνει ένεση με ορμόνες.

Να εξοικειωθούν με το τι τρώτε είναι μόνο ένα μικρό μέρος από την αλλαγή του τρόπου ζωής που μπορεί να δεσμευθεί για να απαλλαγούμε από το αντρικό στήθος. Ό, τι τρώτε είναι σημαντικό, σίγουρα, αλλά έτσι είναι όταν τρώτε. Το ίδιο ισχύει και για την άσκηση και τον ύπνο!

Το πιο απλό πρόγραμμα για να κάνει μια σημαντική αλλαγή που θα απαιτήσει πολλή δουλειά. Αυτό θα απαιτήσει ότι έχετε πάρει μια ισχυρή και μακράς κοιτάξτε τον εαυτό σας και τις συνήθειές σας, και να κάνετε τουλάχιστον μερικές αλλαγές στην προσέγγισή σας στη ζωή. Τα οφέλη που θα υπερβαίνουν κατά θυσίες που θα κάνει, ωστόσο, καθώς το σώμα σας, το μυαλό και το πνεύμα θα μετατρέψει – ως δευτερεύον όφελος της μάθησης για ένα φυσικό τρόπο για να απαλλαγούμε από τον άνθρωπο και το στήθος από το να κολλήσει με το πρόγραμμα.

LEAVE A REPLY