Το Σώμα-Αγάπη Παράδοξο

Το Σώμα-Αγάπη Παράδοξο
Rate this post

Σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα στη ζωή σας, σίγουρα θα λάβει το μήνυμα – διακριτικά ή απροκάλυπτα, μία φορά ή πολλές φορές – ότι το σώμα σας χρειάζεται βελτίωση. Στη μία ή την άλλη μορφή – είτε έχει να κάνει με το βάρος σας, το γήρανσης, της φυσικής σας κατάστασης, το ύφος, τα ενεργειακά επίπεδα, το six-pack, την υγεία σας ή τη λευκότητα των δοντιών σας – αυτό είναι μια γενικά αποδεκτή (και λεφτά) αντίληψη ότι το σώμα σας θα πρέπει να είναι καλύτερη από ό, τι είναι τώρα.

Όσοι από μας-κλίση να απορροφήσει αυτά τα «πρέπει» τα μηνύματα από:

 • Οι συνομιλίες και η συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω μας.
 • Εικόνες στα μέσα ενημέρωσης
 • Οι ειδικοί (γιατροί, διαιτολόγοι, ιατρικά βοηθήματα, γυμναστήρια, συμπλήρωμα-πωλητές κ. λπ.) 

Η τελειότητα του σώματος είναι μια στιγμή-και-πολιτισμός-ειδικές εμμονή που έχουμε αποδεχτεί ως φυσιολογικό και υγιές. Ακόμη, είναι ενδιαφέρον ότι, με μεγαλύτερη έμφαση, πληροφορίες και πόρους από ό, τι ποτέ πριν απευθύνονται σε «υγείας και ευεξίας» (τα οποία συχνά είναι, ακριβέστερα, για την τελειότητα και τον έλεγχο), θα είναι πιο έξω από την ισορροπία και ανθυγιεινά ως πολιτισμός από ποτέ πριν.

Δεν μπορώ να δω την τιμή ολόψυχα να γονατίσετε σε κανέναν άλλο απόψεις, κοινωνία (άστατος) την αισθητική ή τη συνεχώς μεταβαλλόμενη γνώση εμπειρογνωμόνων. Για να το κάνετε όχι μόνο σε υποβαθμίζει, επίσης, να μπει ανάμεσα σε σας το μυαλό και το πραγματικό, φυσικό επιθυμίες του σώματός σας.

Είναι πολύ δύσκολο να συντονιστείτε με το σώμα σας είναι φυσικές γεύσεις, built-στην εξισορρόπηση σήματα, μοναδική σεξουαλική έκφραση και τις δικές του προτιμήσεις για την κίνηση όταν είστε προνομιακή θέση της εξωτερικής συνομιλίας (δηλ. το ότι οι ΆΛΛΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ έχουν για το σώμα σας) πάνω από την εσωτερική συζήτηση. Αυτή η εσωτερική συνομιλία με το σώμα σου (το οποίο μερικοί τυχεροί άνθρωποι φαίνεται να το κάνω, φυσικά, αν και δεν είμαι ένας από αυτούς) είναι όπου μπορείτε να λάβετε τα σήματα για να είναι πλήρης ή πεινασμένοι, η οποία συγκεκριμένα τρόφιμα θα ανάψει επάνω, ανά πάσα στιγμή, πως το σύστημα θέλει να κινηθεί σε κάθε δεδομένη στιγμή, το πού και το πόσο άγχος έχετε μαζί σας, αν είστε ή δεν είστε πραγματικά έλκονται από κάποιον ή κάτι άλλο και ούτω καθεξής. Ζωτικής σημασίας πληροφορίες! Ακόμα σχεδόν αδύνατο να αποκρυπτογραφήσει ενώ έχουμε τόσο πολύ υλικό σχετικά με τα εξωτερικά εστιασμένη σύγκριση μεταξύ πού είμαστε και πού θα «πρέπει» να είναι.

Υπό το φως αυτής συντριπτική και διαπόμπευση βομβαρδισμό «πρέπει» μηνύματα, καταλαβαίνω πραγματικά (και έχω πάει ο ίδιος εκεί) η παρόρμηση να πάει δεξιά από την άλλη και λέει «χέσε μας» σε όλα τα ιδανικά, τους κανόνες και τις κοινωνικές συμβάσεις για το πώς θα πρέπει να τρώτε, την άσκηση και την εμφάνιση. Αντισταθείτε στην ρηχότητα, αγαπάς τον εαυτό σου έτσι όπως είσαι.

Εναλλακτική μηνύματα, όπως τα παρακάτω, βρίσκουν ολοένα και μεγαλύτερη φωνή και περισσότερο συγκινημένο ακροατήριο, τα περισσότερα των κανόνων σχετικά με τα σώματα να πάρει έσπρωξε κάτω από τους λαιμούς μας:

 • Όλα τα σώματα είναι όμορφα έτσι όπως είναι
 • Δεν έχει σημασία τι είσαι, ποιος είσαι, είναι πιο σημαντικό
 • Το λίπος είναι ένα φεμινιστικό θέμα
 • Η ομορφιά είναι υποκειμενική και πολιτική ιδέα που χρησιμοποιούνται για να κρατήσει τους ανθρώπους (κυρίως γυναίκες) ντρέπομαι και ανίσχυρο

Πιστεύω ότι όλα τα παραπάνω δηλώσεις, και δεν μπορώ να σκεφτώ πολύ πιο βαρετό από το να δαπανά η πλειονότητα της ενέργειας μου, τις σκέψεις, τα χρήματα και το χρόνο για την εμφάνισή μου.

Όμως (και αυτό είναι ένα μεγάλο ωστόσο), επίσης δεν μπορεί να απορρίψει την ανισορροπία και την ταλαιπωρία που προέρχεται από συναισθηματική υπερφαγία, εθισμούς, και μια βαθιά ριζωμένη αντίσταση στην κίνηση. Εάν ο πόνος σας είναι να εμφανίζονται στο σώμα σας, αυτό δεν είναι απλά κάτι για να αποδεχθεί και να προσποιηθώ ότι είναι όλα σχετικά με την κοινωνία ρηχότητα.

Αυτό μας αφήνει (ως δέσμευση για την αλήθεια, αναπόφευκτα) αντιμέτωποι με ένα παράδοξο:

 1. Αγαπώ το σώμα μου έτσι όπως είναι Ή
 2. Θα πάω να το βελτιώσουμε;

Η μόνη απάντηση σε αυτό το παράδοξο (και θα πρέπει να τεντώσει το παρελθόν αριστερό του εγκεφάλου σας για ένα λεπτό), είναι «ναι». Και στα δύο.

Αναγνωρίζω ότι αυτές οι δύο επιλογές φαίνονται να είναι αντιφατικές και αλληλοαποκλειόμενες, αλλά αυτό είναι μόνο ένα πρόβλημα για την νόηση. Στα σοβαρά. Η καρδιά, το πνεύμα και το σώμα μπορεί όλα αποδέχομαι με χαρά και να κάνουν χρήση του αντίφαση, η οποία, σε αυτή την περίπτωση, σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να επιλέξει την αγάπη και την πραγματική ευγνωμοσύνη για κάθε ίντσα της τρέχουσας σώμα, ενώ, επίσης, την τόλμη τον εαυτό σας για να πάρετε πραγματικά και να πείτε όλη την αλήθεια σχετικά με το γιατί, το πώς και το τι θα φάμε, θα πιούμε, snort, το υπόλοιπο, το σεξ, την αφή, την άσκηση και όλα τα άλλα θαυμάσια απολαύσεις και τις δυνατότητες ενός σώματος.

Έτσι, πολλές από τις σκέψεις μας και τις συνήθειες που σχετίζονται με τα σώματά μας είναι στη σκιά, στην ντροπή, και είναι μυστικά που μόνο εμείς (και ίσως μας συγκάτοικοι). Κρατάμε το σώμα μας καλύπτονται, εξασφαλίζοντας ότι είναι τόσο μισητή και fetishised την ίδια στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος, για Ενσωματώνουν, συνεργαζόμαστε ενεργά με τις, μεταξύ άλλων, οι δύο αυτές αρχές:

 • Μόνο αυτό το οποίο είναι πλήρως δει μπορεί να είναι πλήρως αγαπούσε και
 • Μπορείτε μόνο να μετατρέψει αυτό που αγαπάς (και όχι το μίσος!)

Οι περισσότεροι από τη στιγμή που θα προσπαθήσει να τρέξει τη ζωή μας ακριβώς το αντίθετο αρχές αυτών των δύο (ομολογουμένως εντυπωσιακή) αλήθειες, αλλά Ενσωματώνουν λειτουργεί με τον άλλο τρόπο γύρω από. Σε πνεύμα ευγένεια, τον σεβασμό και το θάρρος σας ενθαρρύνουμε να αφήσετε τον εαυτό σας να ακούσει και να δει και, insodoing, να αποκαλύψει τις αλήθειες που το σώμα σου μιλάει για λογαριασμό σας: τι είναι αυτό που πενθεί ή μαίνεται εναντίον ή να επιθυμήσει ή κρατώντας για λογαριασμό σας.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να φτάσετε σε μια ήσυχη και σταθερή ειρήνη, συγχώρεση (και ίσως ακόμη και το γιορτάζουμε!) το σώμα σου. Αλλά αυτή η αποδοχή δεν σημαίνει ότι θα δώσετε στον εαυτό σας την άδεια να τρώτε απερίσκεπτα, να αγνοήσει το φυσικό σου την ευχαρίστηση στη μετακίνηση ή προσποιούνται ότι όλα τις επιλογές σας κάνει ευτυχισμένο! Η θεμελιώδης διαφορά είναι ότι μπορείτε τώρα να κάνει νέες αποφάσεις, όχι επειδή απεχθάνομαι αυτό που είναι, αλλά γιατί έχουν δεσμευτεί για την δική σου χαρά.

Μόνο από αυτό το μέρος, που ακολουθείται από ένα σύνολο νέων, συνεπής επιλογές, μπορείτε να πάρετε το σώμα σας σε διαφορετικές (και βιώσιμη) επίπεδα ενέργειας, το παιχνίδι, χάρη και δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ