Τα Μυστικά Απώλειας βάρους για Μετά την Εγκυμοσύνη

Η γέννηση ενός μωρού είναι ένα φανταστικό γεγονός, αλλά πολλές μητέρες να ρωτήσω αν το σώμα τους ποτέ δεν θα ανακάμψει πλήρως από το σχήμα του σώματος αλλαγές που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και από το να αποκτήσουν βάρος. Το γεγονός είναι, όχι. Τη φυσική σου εμφάνιση θα είναι κάπως διαφορετική, ενδεχομένως, το πυελικό arch λίγο ευρύτερο, το στήθος και ίσως δεν είναι τόσο σταθερή όπως και προηγουμένως, όλα εξαρτώνται από το άτομο. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάει σε κρατάει σε αυτά τα κιλά για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη γέννα! Μια λογική απώλεια βάρους μπορεί να είναι εύκολα εφικτή από όλες εκείνες τις μητέρες με λίγη υπομονή, το χρόνο και το πιο σημαντικό να έχει το σωστό βάρος απώλεια συμβουλές.

Το σώμα σας έχει το δικό του τρόπους για φυσική απώλεια βάρους και ένας τέτοιος τρόπος είναι ο θηλασμός.

Μόλις έχετε αποφασίσει να συνεχίσετε με το θηλασμό μόνο για το αρχικό τρεις ή τέσσερις μήνες, μπορείτε να δείτε πολύ ταχύτερη απώλεια βάρους σε σύγκριση με απόφαση μπουκάλι-ταΐζετε το μωρό σας από την πρώτη μέρα. Το μωρό σας είναι να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που έχουν αποθηκευτεί-το σώμα σας, όπως το λιπώδη ιστό, ως εκ τούτου, εξαντλώντας εκείνα τα παχιά κύτταρα θα επιτευχθεί κάποια παίρνουμε πίσω το σώμα σας είναι η εμφάνιση της πριν από την εγκυμοσύνη χρόνο . . . σχεδόν. Επιπλέον, ο θηλασμός διεγείρει την σύσπαση των μυών της μήτρας που βοηθά με τη μείωση της μήτρας – στην προ-εγκυμοσύνης μέγεθος πολύ πιο γρήγορα, το οποίο βοηθά με την πρόσθετη κοιλιά χαλαρότητα κοινή σύντομα μετά τον τοκετό.

Να πάρει μια ξεκούραστη νύχτα ύπνου θα μπορούσε να φαίνεται απελπιστική κατά τη διάρκεια αυτών αρχική νύχτες. Ωστόσο, αν θα μπορούσατε να πάρετε έναν υπνάκο μαζί με το μωρό σας και να επιδιώξει να μείνει φρέσκο, θα διαχειριστεί την ταχύτερη απώλεια βάρους, καθώς και. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αφήνοντας πίσω λίγο από το νοικοκυριό για αργότερα ή να ζητήσετε βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορείτε να πάρετε αξιοπρεπή ύπνο για να ανακτήσει τη φυσική σας δύναμη, να ανακάμψει από τον τοκετό και την επιστροφή του σώματος στη φυσιολογική μεταβολική διαδικασία πιο γρήγορα. Αυτό είναι υψίστης σημασίας για την απώλεια βάρους.

Επιλέγοντας μια πιο υγιεινή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την φυσική απώλεια βάρους αλλά και για το μωρό σας. Αντί πετώντας γρήγορα τα τρόφιμα παλιοπραγμάτων, δεδομένου ότι θα μπορούσε να είναι υπερβολικά κουρασμένος για να προετοιμάσει ένα γεύμα, η αναζήτηση για πιο υγιή απώλεια βάρους δίαιτα επιλογές. Τα κατεψυγμένα λαχανικά θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά για να nuke και στήθος από κοτόπουλο, διάστικτη με Παρμεζάνα δεν απαιτεί πολύ χρόνο για να προετοιμάσουν και να μαγειρέψουν. Αυτά βοηθούν την απώλεια βάρους και να οδηγήσει σε αυτό το μετα-εγκυμοσύνης το σωματικό βάρος.

Το μωρό σας μπορεί να είναι το ιδανικό λόγο για να πάρει μερικές ασκήσεις από το επιδεικνύει και να ενισχύσει την απώλεια βάρους.

Έτσι, να πάρει έξω και να πάει για βόλτες με το μωρό σας καθημερινά. Κάνουν κάποιες δουλειές, αν θέλετε, με στόχο να χάσουν βάρος και να πάρει συχνά εκεί έξω με το μωρό σας και να πάρει τη σωματική άσκηση. Το περπάτημα τακτικά θα σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους και την επιστροφή του σώματος, πίσω, στην προ-εγκυμοσύνης κατάσταση, πολύ πιο γρήγορα.

Επιπλέον, να ενταχθεί σε ένα ειδικό μάθημα που προσφέρει ένα γυμναστήριο και ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, για μητέρες με μωρά στο μυαλό είναι μια μεγάλη ιδέα. Τέτοια γυμναστήριο και πρόγραμμα απώλειας βάρους θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το περπάτημα ή το περπάτημα εξουσία με μια ομάδα, εκτείνεται και άσκηση γιόγκα. Αυτά τα ειδικά μαθήματα που προσφέρει ένας καλός τρόπος για να χάσετε βάρος ανακτήσουν το αρχικό σχήμα, ενώ τη φροντίδα για τη δημιουργία και το ιδιαίτερο δέσιμο με το μωρό σας.

Μια απώλεια βάρους δεν είναι δυνατόν να λάβει χώρα μέσα σε μια νύχτα. Απαιτούν τη λήψη του χρόνου για να νιώσεις καλύτερα και να παρέχει το σώμα σας με όλα τα θρεπτικά συστατικά και την χαλάρωση που χρειάζεται. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά, η απώλεια βάρους θα λάβει χώρα σχεδόν απαρατήρητη. Για να χάσει το βάρος και την ευκαιρία να αναδιαμορφώσει το σώμα σας για να προ-εγκυμοσύνης κατάσταση ακολουθήσει μια φυσική διατροφή απώλειας βάρους και της κοινής γυμναστήριο και πρόγραμμα απώλειας βάρους, εκτός από το θηλασμό, τη χαλάρωση και ξεκούραστο ύπνο συμβουλές για απώλεια βάρους.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY