Σεξουαλική Υγεία των ανδρών Κατευθυντήριες γραμμές – Μια Νέα οπτική Γωνία για το Πέος με Νοιάζει

Rate this post

Όταν πρόκειται για το πέος φροντίδα, η πλειοψηφία των ανδρών έχουν τα βασικά, και ακολουθούν μια παρόμοια ρουτίνα κάθε μέρα, όταν πρόκειται για την περιποίηση και την υγιεινή. Από την άλλη πλευρά, ενώ όλα τα βήματα που διδάχτηκαν που μεγαλώνουν από γονείς, γιατρούς, υγείας και εκπαιδευτικούς, περισσότερα παιδιά δεν γνωρίζουν ένα ζωτικής σημασίας βήμα που θα μπορούσε να κάνει μια μεγάλη διαφορά στη συνολική τους υγεία του πέους.

Ο μέσος όρος αρσενικό ακολουθεί μια ρουτίνα που μοιάζει κάτι σαν αυτό:

Υγιεινή – φυσικά, η καθαριότητα είναι το πρώτο βήμα για την καλή υγεία, και δεν υπάρχει υποκατάστατο για το καθημερινό ντους ή το μπάνιο για να καθαρίσει μακριά οποιοδήποτε built-up βρωμιά, ιδρώτας, υγρά του σώματος και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Κρατώντας το πέος καθαρό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ζητήματα όπως μυκητιασικές λοιμώξεις, ερεθισμό, οίδημα και τις δυσάρεστες οσμές. Πλύσιμο με ένα ήπιο μέσο καθαρισμού είναι καλύτερη, ως απλοί σαπούνια μπορεί να στεγνώσει το ευαίσθητο δέρμα του πέους, και οι άνδρες θα πρέπει να αποφύγετε το τρίψιμο με τραχιά πανιά ή σφουγγάρια – τα δάχτυλά σας και μόνο θα κάνει το κόλπο.

Περιποίηση – Πολλοί άντρες επιλέγουν για επιπλέον περιποίηση πέρα από τον καθαρισμό βήμα * το κλάδεμα ή το ξύρισμα της ηβικής τρίχας είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσει το χώρο τακτοποιημένο και καθαρό, τον έλεγχο οσμή, και να παρουσιάσει τον ανδρισμό σε πλήρη δόξα σε έναν πιθανό συνεργάτη (για όσους δεν έχουν ακούσει, κούρεμα ή το ξύρισμα η θαμνώδης μαλλιά γύρω από το πέος μπορεί πραγματικά να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο!).

Προστασία – Κάθε αρσενικό που έχει περάσει από το λύκειο υγείας τάξη ξέρει ότι ένας σημαντικός παράγοντας στη σεξουαλική υγεία είναι η χρήση προστατευτικών για την κάθε συνάντηση. Καλύπτει δεν είναι μόνο ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, εκτός αποχή είναι επίσης ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Για τους άνδρες που δεν μπορούν να ανεχθούν λατέξ, υπάρχουν πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις, έτσι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την απουσία σημαντική πτυχή του πέους φροντίδα.

Αυτο-εξετάσεις – οι Περισσότερες ασθένειες και προϋποθέσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί αν αλιεύονται στα αρχικά στάδια, τόσο οι άνδρες ενθαρρύνονται να πραγματοποιούν τακτική αυτοεξέταση. Μηνιαία επιθεώρηση από το πέος και το όσχεο, με τη βοήθεια κάποιων απαλό σχολαστικά και ένα καλό μεγεθυντικό καθρέφτη, μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να ανιχνεύσει τα μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.

Ετήσιες εξετάσεις – Όπως και με τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω, οι περισσότεροι άνδρες είναι εύλογα να γνωρίζει ότι πρέπει να βλέπουν το γιατρό τους για ένα ετήσιο τσεκ-απ, και για τους άνδρες που είναι σεξουαλικά ενεργοί, ένα ταξίδι στο STI κλινική ή ουρολόγο κάθε 6 μήνες ή έτσι μπορεί να τους βοηθήσει να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους συντρόφους τους από μολύνσεις που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα.

Τι λείπει από το πέος φροντίδα ρουτίνας;

Οι άνδρες που κάνουν τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω, ένα μέρος από την προσωπική τους φροντίδα ρουτίνες είναι καλά στο δρόμο τους για την καλή σεξουαλική υγεία, για να μην αναφέρουμε την καλή υγεία συνολικά. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη πτυχή του πέους φροντίδα που μπορεί να δώσει μια επιπλέον ώθηση όταν πρόκειται για την καταπολέμηση ασθενειών, την εκτέλεση στο αποκορύφωμά τους, και βιώνουν ευχάριστη αίσθηση.

Ακόμη και οι άνδρες που ασκούν την καθημερινή φροντίδα και την προστασία τους εαυτούς τους και τους συντρόφους τους κατά τη διάρκεια προσωπικές συναντήσεις μπορεί να στηρίξει επιφάνεια-επίπεδο ζημιά για το δέρμα του πέους. Αυτή η βλάβη μπορεί να είναι αθροιστική και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις νευρικές ίνες που μεταδίδουν την αίσθηση ευχαρίστησης στον εγκέφαλο. Επιπλέον, η συνεχής τριβή – είτε από τα ρούχα ή από τη σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει μια κερατίνωση απάντηση σε το δέρμα του πέους, όπου ένα παχύτερο εξωτερικό δερμικό στρώμα σχηματίζεται ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για το σώμα. Δυστυχώς, αυτή η προστατευτική αντίδραση μπορεί επίσης να συμβάλει στη σταδιακή απώλεια της αίσθησης – και ακόμη και μείωση σε λειτουργία.

Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, οι άνδρες μπορούν επίσης να προσθέσουν επάνω ράφι πέος κρέμα βιταμίνης στην καθημερινή τους δίαιτα. Μια κρέμα που είναι εμπλουτισμένα σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πλούσια σε ενυδατικά μπορεί να παρέχει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από την τριβή που σχετίζονται με τραυματισμό, καθώς και να βοηθάει συνεχώς να αναζωογονούν τον ιστό που έχει υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια της φθορά της καθημερινής ζωής. Εφαρμόζοντας μια κρέμα σαν αυτή μετά από ένα ντους, μία ή δύο φορές ημερησίως, μπορεί να αφήσει το πέος απαλή, υγιή και να ανταποκρίνεται.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY