Πώς Να Σέβονται Το Σώμα Σας Και Το Πνεύμα Σας

Ζούμε σε έναν τεχνολογικό κόσμο που μπορούν να μας κατευθύνουν μακριά από το να ακούτε το φυσικό τους βιορυθμούς του σώματος μας. Είναι ένα απίστευτα ευπροσάρμοστο είδος, και έχοντας την ικανότητα να δημιουργήσουν και να ζήσουν σε τεχνητά περιβάλλοντα και τις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προκαλέσει το φυσικό μοτίβα και τις κανονικές ώρες του δραστηριότητα, ξεκούραση και ύπνο να τροποποιηθεί έτσι ώστε να μπορούμε να δαπανήσει ενέργεια το βράδυ και να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Που λειτουργούν εκτός της φύσης είναι κυκλική φορά μας επιτρέπει τεράστια ευχέρεια να αναλάβει όλα τα είδη των άλλων δραστηριοτήτων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Ακόμα, εκμεταλλευόμενοι αυτή την καταπληκτική προσαρμοστικότητα δεν είναι απαραίτητα πάντα υγιής και να αγνοεί το φυσικό τους βιορυθμούς του σώματος θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές μακροπρόθεσμες συνέπειες για τη συνολική μας κατάσταση, για να μην αναφέρουμε το κράτος μας, το μυαλό και το πνεύμα. Αν είμαστε σε επαφή με τους φυσικούς βιορυθμούς, είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τη φυσική υγιή ρυθμό της γης και τα σώματά μας, όπως έχουμε συνδέσει το βράδυ με τον ύπνο και το φως της ημέρας με ξύπνιος.

Αυτό το παρελθόν περίοδο των Χριστουγέννων, είχα την ευκαιρία και την ευχαρίστηση να βυθίζοντας τον εαυτό μου περισσότερο από το συνηθισμένο στον ονειρικό ύπνο. Στο παρελθόν, αυτή τη φορά του έτους ήταν που ονομάζεται Χειμερινό Ηλιοστάσιο από πολλούς πολιτισμούς σε βόρεια κλίματα (μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να γιορτάσουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σήμερα) και συχνά οι άνθρωποι αναπαύονται, προκειμένου να διατηρήσουν το σώμα τους είναι φυσικό ενεργειακό εφοδιασμό για την ανανέωση.

Οι καιροί έχουν αλλάξει και κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν το παροιμιώδες κοτόπουλο που τρέχει γύρω με τους κόψουν το κεφάλι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από το χειμερινό ηλιοστάσιο έχει αντικατασταθεί από τις διακοπές των Χριστουγέννων και ο καταναλωτισμός έγινε η σειρά της ημέρας. Χριστούγεννα έχει μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ μακριά από τον αρχικό σκοπό του-δηλαδή, να είναι σε ειρήνη με τον εαυτό του και τους άλλους (τουλάχιστον, αυτό είναι ό, τι έχω καταλάβει να σημαίνει). Σε μια ασταμάτητη έξαλλη κατάσταση, οι άνθρωποι αγοράζουν δώρα και την οργάνωση και προετοιμασία για την ημέρα των Χριστουγέννων ή την Παραμονή Χριστουγέννων σε ένα απίστευτα γρήγορο ρυθμό, φέρνοντάς τους στα όρια της εξάντλησης και καταστρέφουν το σώμα τους φυσικούς πόρους στη διαδικασία.

Τα χριστούγεννα μπορεί να είναι μια πολύ πιο χαλαρωτική στιγμή για να αγοράσει δώρα και να οργανώσει και να προετοιμάσει για την ημέρα των Χριστουγέννων αν ήταν τεντωμένο πάνω από ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για πολλούς ανθρώπους, για παράδειγμα, εκείνους που εργάζονται για την Παραμονή Χριστουγέννων. Μαθαίνοντας να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά θα μας φέρει πολύ πιο κοντά στον ήσυχο χώρο μέσα μας και θα καθρέφτη ήσυχη ενέργειας που λειτουργούν γύρω μας στη φύση. Μόλις η νέα χρονιά ήρθε και μας είχε διατηρήσει αρκετή ενέργεια μέχρι την άνοιξη σεζόν, θα υποδεχτεί την άνοιξη με ενθουσιασμό και χαρά. Θα είναι σαν τα φυτά που έχουν χειμερία νάρκη άνετα στο έδαφος κατά τη διάρκεια του χειμώνα μόνο και μόνο για να ανεβαίνει από τη γη για να υποδεχτεί την άνοιξη για μια ανάσα φρέσκου αέρα. Τα χριστούγεννα είναι μια εποχή του έτους, όταν μπορούμε να αφήσουμε τα σώματά μας να εξοικειωθούν με τις ανάγκες του, προκειμένου να προετοιμαστεί για το υπόλοιπο του έτους.

Πολλές φορές στο παρελθόν, έχω μετακινηθεί σε μια απίστευτα γρήγορη ταχύτητα για να συμβαδίσει με την τεχνητή ρολόγια που κρατούν οι τροχοί της βιομηχανίας και του εμπορίου να βαδίζουν μαζί, εύκολα και χωρίς διακοπή. Υπήρχαν φορές, όταν ποτέ δεν αμφισβήτησε το κατά πόσον θα είχε το δικαίωμα να αναρωτηθώ αν αυτός ο τρόπος που κινείται μέσα στο χώρο και το χρόνο ήταν υγιής ή όχι. Κατά ειρωνικό τρόπο, όταν ήμουν στον ύπνο και τον ύπνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ρώτησα αν υπήρχε κάτι σοβαρά λάθος με ό, τι έκανα και την υγεία μου, επειδή κοιμάμαι και στον ύπνο σαν να μην υπήρχε αύριο. Δεν χρησιμοποιείται για την επιλογή υπόλοιπο πάνω δραστηριότητα, χωρίς να αισθάνεται κάποιο βαθμό της ενοχής και δεν θυμάμαι στον ύπνο όσο και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός από όταν ήμουν μικρό παιδί. Συνειδητοποιώ πόσο πιο υγιεινό είμαι που πήρα υπόλοιπα. Με το να μην ακούει το αρνητικό σύστημα πεποιθήσεων κρυμμένο μέσα στο συλλογικό ασυνείδητο του μεγαλύτερου πολιτισμού και της κοινωνίας που εξακολουθεί να ενθαρρύνει και ανταμείβει τους ανθρώπους για να κάνει κάτι, αντί να είναι, δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσουν τι έχει δοθεί σε μένα ως δώρο και δεν αντιμετωπίζεται το σώμα μου, το μυαλό και το πνεύμα σας με περισσότερο σεβασμό.

Έχει λάβει το σώμα μας εκατομμύρια χρόνια για να εξελιχθεί.

Ως εκ τούτου, διατηρώντας το σώμα μας προς το καλύτερο των δυνατοτήτων μας πρέπει να είναι ο αριθμός μας ένα προτεραιότητα. Δεν υπάρχει μηχανή που έχουμε εφεύρει που συγκρίνουν την απίστευτη δύναμη, τη δύναμη, την ευφυΐα και τη διορατικότητα, και δεν θα είναι σε θέση να το ξέρω αυτό, αν θέλουμε να το παραμελεί.

Ανυπομονώ να ακούσω όλο και περισσότερο οι φωνές των μακρινών προγόνων μας ηχώ από το παρελθόν που να με συνδέσετε με αυτό το καθολικό της ενέργειας στη φύση που μου επιτρέπει να ξέρω διαισθητικά πότε να σηκωθεί, να φάει, άσκηση, ξεκούραση και ύπνο. Όπως κίνηση στο χρόνο, στο δικό μου ρυθμό–έτσι, το ρυθμό της φύσης … δεν κινείται στο ρυθμό της δικής μου ντράμερ και σε κατευθύνσεις που δεν φανταζόσασταν ποτέ δυνατόν πριν με το δικό μου εσωτερικό ρολόι για να με καθοδηγήσει. Μπορεί να σας ημέρα, εβδομάδα και μήνες ροής καλά για σας, δεδομένου ότι είναι για μένα.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY