Πώς να Ζούμε Πιο Προσεγμένη – Μια Συνειδητή Προσέγγιση

Πώς να Ζούμε Πιο Προσεγμένη – Μια Συνειδητή Προσέγγιση
Rate this post

Βήμα 1. Βάναυση Αυτο Ειλικρίνεια – Στα ταξίδια μου θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι καλά να επενδύσει σε αυτο ειλικρίνεια, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία δεν θεμελιώνεται σε ευχολόγια και νομιμότητα, παρά την ταπεινότητα. Βάναυση αυτο ειλικρίνεια περιλαμβάνει την ταπεινότητα και το πρώτο και πρωταρχικό βήμα στην ταπεινοφροσύνη είναι η ικανότητα να μαθαίνουμε. Αυτή η μάθηση συνεπάγεται το να είσαι ταπεινός σε κάποιο αρχή μεγαλύτερη από τη δική σου διαίσθηση και την κρίση. Αυτή η ταπεινότητα, η αρχή είναι όλο και πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που έχουν απορρίψει τη θρησκεία και γκουρού και επομένως με την αυτοδιοίκηση, καθώς το μόνο τους καθοδήγηση. Αυτό είναι πιο γνωστό ως ΑΥΤΟ-ΕΜΜΟΝΉ. Μπορείτε να ονομάσετε αυτό, όπως ακριβώς το αντίθετο για να ΑΥΤΟ-ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ. Ενώ αυτο-εμμονή αισθάνεται σαν να είναι ένα μονοπάτι για να ακολουθήσει είναι προκαταλήψεις πάνω στα θεμέλια της να αισθάνονται καλά – καλά. Ένα τέτοιο επίπεδο καθοδήγηση μπορεί να είναι ελκυστική, μέχρι να αναγνωρίζουμε ότι τα Καλά συναισθήματα είναι συνήθως προσωρινή και ψευδαισθήσεις. Καλά συναισθήματα – σύμφωνα με τους Νόμους της Φύσης με βάση το συναίσθημα, και ως εκ τούτου το χαμηλότερο δυνατό πνευματική αξία. Με απλά λόγια, είναι η πλήρης inverse να mindfulness. Βάναυση self-ειλικρίνεια έρχεται σε Ακινησία. Κάποιος πρέπει να έχει την ικανότητα να είναι μόνος του, στη σιωπή, χωρίς να θέλουν και την επιθυμία για την αλήθεια της καθοδήγησης. Πρέπει επίσης να είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε πράγματα που δεν είναι άνετα.

Αυτό είναι το πραγματικό δείκτη για Βάναυση Αυτο Ειλικρίνεια και αυτό είναι συχνά το να κάνεις αυτό το συναισθηματικό και το φυσικό σώμα δεν επιλέγει να το κάνει για τη δική του ευχαρίστηση.

Δεύτερο Βήμα Σε Mindfulness – Οι νόμοι της Φύσης αποκαλύπτουν ότι το mindfulness είναι κινητό. Με άλλα λόγια, τι ήταν προσεκτικοί χθες δεν μπορεί πλέον να είναι προσεκτικοί σήμερα. Τα πάντα εξελίσσεται και ως εκ τούτου, πρέπει να θεωρηθεί το ιδανικό της επαναλαμβανόμενα μοτίβα, όπως ένας καλός τρόπος για να μείνετε αυθεντικά. Mindfulness σημαίνει προσαρμογή.Μια εξέταση των περιστάσεων είναι επομένως μια μεταβλητή που κάνει προκαταλήψεις δράσεις για την επίγνωση που ζουν εντελώς αδύνατο.

Τρίτο Βήμα σε Mindfulness – Οι νόμοι της Φύσης αποκαλύπτουν ότι το mindfulness είναι ολιστική. Ό, τι κάνουμε στους άλλους, μας επηρεάζει. Ό, τι κάνουμε για τον εαυτό μας επηρεάζει τους άλλους. Το όριο μεταξύ του εαυτού και του άλλου είναι μία μόνο από την κρίση (και, ως εκ τούτου ψευδαίσθηση)ως εκ τούτου, η επίγνωση των ενεργειών που πρέπει να εξεταστούν υπό το φως της πλήρους συνέπεια, όχι μόνο στον εαυτό του ή βραχυπρόθεσμα.Είναι αυτό το τρίτο βήμα που φέρνει τους περισσότερους ανθρώπους να τα γόνατά τους στη ζωή. Για παράδειγμα: τα Ψέματα σε άλλους να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από την οργή τους ή ακόμα και να τους προστατεύσει από τον πόνο. Αλλά τα ψέματα είναι πολλά πολυεπίπεδη. Στους Νόμους της Φύσης, θα δείτε ότι υπάρχουν τόσο σωματική όσο και μη φυσικού κόσμου (γη, νερό,φωτιά, αέρας, αιθέρας) και ότι κάποια πράγματα μας επηρεάζουν τα μη ορατά. Ως εκ τούτου, βασίζοντας μας mindfulness μόνο στο φυσικό κόσμο είναι εξαιρετικά στενό τέλεια. Ένα ψέμα που διαπερνά την καρδιά και την ψυχή του άλλου ανθρώπου, καθώς και παραμένουν κάπου στο δικό μας αιθέρα. Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα από το ψέμα, γιατί είναι αόρατος, βραχυπρόθεσμα, και σπάνια link μακροπρόθεσμα περιστάσεις στο παρελθόν ψέματα, αλλά αυτή είναι επιφανειακή λάθος. Η συνέπεια της κάθε ψέμα μιλάμε είναι ένας καρκίνος, μια τοξική μικροβίων, βακτήρια που ζυμώνει σε τραπεζικό μας λογαριασμό, η υγεία του λογαριασμού, την αγάπη του λογαριασμού, η ζωή του λογαριασμού – να περιμένει για μια στιγμή, όταν οι ασυλία είναι χαμηλή, ώστε να εξαπλωθεί και να μολύνει τον κόσμο μας. Θα πρέπει να δείτε αυτό το σύνδεσμο ανάμεσα στην αιτία και το αποτέλεσμα, ώστε να ζουν πραγματικά προσεγμένη. Για να δείτε το σύνδεσμο μεταξύ του παρελθόντος σκέψεις, τις δράσεις και τις λειτουργίες και την τρέχουσα συγκυρία, είναι το μεγάλο δώρο της επίγνωση διαβίωσης. Αν μπορείτε να δείτε το παρελθόν, με ειλικρίνεια, μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον με αυτό, καθώς και. Αυτή είναι η πραγματική ουσία της γιόγκα και τη συνολική υγεία.

Το τέταρτο Βήμα Στο Mindfulness – Δεν είναι όλα στο χέρι σας για τον έλεγχο. Εμμονή με τη σωστή διαβίωση ή νόμους της έλξης αραιώστε το συνδέσεις με το πεπρωμένο σου. Σκεφτείτε τη ζωή σας τρεις στρώσεις. Ένα φυσικό πεπρωμένο που μπορεί να προκαλέσει. Μια ψυχική πεπρωμένο που μπορεί να προκαλέσει και μια Ψυχή μοίρα πάνω από την οποία δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Η έλλειψη ελέγχου πάνω από την ψυχή πεπρωμένο δεν dis-ενδυνάμωση. Στην πραγματικότητα σας δίνει τη δυνατότητα να καλωσορίσω συνθήκες που δεν είναι της επιλογής σας ή εκδήλωση με ανοιχτή καρδιά ακεραιότητα.Θα μπορούσε ακόμη κανείς να δει ότι τελευταία δράση που δημιουργήθηκε παρούσα περίσταση, αλλά υπήρχε άγνοια του παρελθόντος, την οποία μπορούμε να αποκαλέσουμε, Ψυχή καθοδήγηση. Η αποστολή του ανώτερου εαυτού σου στη γη δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί με την αποστολή σας για τη σωματική και ψυχική επίπεδα, αλλά δεν παραμένει σταθερό σε αυτή την μελαγχολία. Αντ ‘ αυτού, υπάρχει μια αμφιταλάντευση της ευθυγράμμισης και τη μη ευθυγράμμιση. Προσαρμογές που πρέπει να γίνουν και πρέπει να είναι συνεπής με την πραγματική ζωή πρόθεση. Αν αρχίσουμε να κάνουμε φυσικές προσαρμογές όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη για ένα νέο τρόπο σκέψης, τις δράσεις μας, ανεξάρτητα από το πόσο καθαρή και εκλεπτυσμένη, να οδηγήσει σε μια ολοένα επιδεινούμενη διχόνοια μεταξύ της Ψυχής και της Ζωής. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι είναι η ψυχή μου σκοπός σε αυτή τη ζωή; Μια φορά μπορείτε να δείτε την απάντησή σου, (δεν μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις το σκοπό της ψυχής), τότε, όλες οι προσαρμογές που γίνονται αρμονική και να λες, ζω σε αρμονία με τη φύση.

Το Πέμπτο Βήμα Σε Mindfulness – Όλα τα θέματα. Είμαι ιδιοκτήτης και δίδαξε στη Γιόγκα μου Σχολείο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Έχω επίσης διδάξει Γιόγκα στη Νέα Υόρκη. Σταμάτησα μόνο για ένα λόγο και αυτός ήταν ο ολέθριες συνέπειες που έρχονται όταν οι άνθρωποι ασκούν την πνευματικότητα σε ένα δωμάτιο με την κάμψη του σώματος τους ή την εμβάθυνση της αναπνοής τους και, στη συνέχεια, βγείτε από το χαλί γιόγκας και να γίνει ανόητη και απάνθρωπη. Η δήλωση, κάνω Γιόγκα είναι πολύ συχνά χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν την ηλιθιότητα. Το ένα είναι να κάνει γιόγκα όλη την ημέρα. Και αν η γιόγκα είναι περιορισμένη στις επιθυμίες του ατόμου, τότε είναι ψευδής γιόγκα. Είμαστε φύση, ποτέ δεν είμαστε ξεχωριστοί από τη φύση.

Τα πάντα είναι η Γιόγκα, η γιόγκα είναι όλα.

Κανείς δεν μπορεί να υποκύψει σε ένα ξύλινο άγαλμα του Γκανέσα στην αίθουσα γιόγκα και μετά την κακοποίηση τους εαυτούς τους έξω από το δωμάτιο και την ελπίδα ότι το όφελος της γιόγκα δωμάτιο μεταφέρει. Η Γιόγκα είναι η στιγμή της ζωής. Η έννοια του να πηγαίνεις στην εκκλησία την κυριακή ή τη Συναγωγή το σάββατο και αναμένουμε λίγες ώρες από τη δικαιοσύνη για να ηρεμήσει τα πάνω την εβδομάδα.Θα πρέπει να μάρτυρας σας πνευματικότητα σε κάθε δράση. Καταλαβαίνω, επίσης, ότι μια αρνητική ενέργεια, μια πράξη βαρβαρότητας, ένα συναισθηματικό δυσαρέσκεια προς το μέρος σας μπορεί να μεταφέρει με αυτό το βάρος χιλιάδων καλοσύνη του χειροτέρεψε. Εδώ, λέω ότι αν κατουρήσεις κάποιον, οι αρνητικές σκέψεις μπορούν να ανατρέψουν τη θετική πράξεις, 1000 προς 1. Έκανα αυτό το λάθος εαυτό μου με πρόωρη πνευματική ζωή. Μου ήταν εντελώς λάθος. Ένιωσα ότι ένα ανθρώπινο αρνητικό προς το μέρος μου θα μπορούσε να εξισορροπηθεί από ένα θετικό προς κάποιον άλλο. Ήταν λάθος, γιατί η θετική ενέργεια που καταναλώνεται γρήγορα, είναι πλεονέκτημα εξαφανίζεται σε έναν κόσμο του καταναλωτισμού. Και η αρνητική πράξη μπορεί να ζήσει στο μυαλό του μια εμπαθής για 100 χρόνια. Οι δονήσεις στο μυαλό του πρόδωσε το άτομο μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας για πολλά, πολλά χρόνια.Σας εύχομαι Mindfulness στο ταξίδι σας. Εκμάθηση των νόμων της φύσης βοηθά να δημιουργήσετε τη ζωή που σας αξίζει, σε αρμονία, επικεντρώθηκε και σε ειρήνη με τον κόσμο γύρω σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ