Πώς Να Διαρκέσει Περισσότερο Στο Κρεβάτι Για Τους Άνδρες – Ξετυλίξουν Τα Μυστικά

Rate this post

Το θέμα αυτής της ανάγνωσης είναι το πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι για άνδρες. Μια ικανοποιητική, ρομαντική σχέση είναι το θεμέλιο για μια ευτυχισμένη και κατανόηση της οικογενειακής ζωής. Όταν ένας άνθρωπος είναι σε θέση να διατηρήσει τη σεξουαλική του απόδοση, τότε αυτό μπορεί να συμβάλει στέλεχος μέσα σε μια σχέση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην αγωνία του ένα ζευγάρι διάσπαση. Πρόωρη εκσπερμάτωση προβλήματα συμβάλλουν στην απώλεια της εμπιστοσύνης και της αυτοεκτίμησης. Κάνει το θέμα πολύ χειρότερο για έναν άντρα, αν ο σύντροφός του δεν είναι η κατανόηση ή υποστηρικτική. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να επηρεάσει το πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι για τα άτομα που θα οδηγήσει σε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Την αντοχή και τη σεξουαλική δύναμη είναι πολύ σημαντικό για την αυξημένη σεξουαλική απόδοση.

Ο συνδυασμός τόσο της πνευματικής όσο και της σωματικής από ένα άνδρα και τη σύντροφό του είναι πιθανό να κάνει επαφή πιο ευχάριστη και ανταμείβοντας. Η στύση του πέους είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό μέρος για τους άνδρες να εκτελέσει σεξουαλικά, και απαιτεί πολύ καλή κυκλοφορία του αίματος προς το αρσενικό όργανο. Όταν συμβεί αυτό με το σωστό τρόπο, στη συνέχεια, τη διεύρυνση του πέους λαμβάνει χώρα στο φυσικό τρόπο και παραδίδει πλήρη ικανοποίηση τόσο για τον άνδρα και τη σύντροφό του. Αν η ροή του αίματος στο πέος είναι περιορισμένη κατά τη διάρκεια σεξουαλικού ερεθισμού, στη συνέχεια, την αίσθηση και το συναίσθημα θα είναι περιορισμένο και μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη εκσπερμάτιση.

Για να βοηθήσει να αποφευχθεί αυτό, επιδίδεται σε δραστηριότητες όπως η άσκηση, το περπάτημα ή άλλη άσκηση για να αυξήσει την κυκλοφορία και τη διαμονή δύναμης μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει την απόδοση κατά την εκμάθηση πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι για άνδρες. Το διανοητικό έλεγχο και βαθιά αναπνοή είναι απαραίτητη για μια λογική αυξημένη σεξουαλική απόδοση, η οποία μόλις κατακτηθεί θα βρείτε πραγματικά αξίζει τον κόπο. Από την κατανόηση του πώς να ρυθμίζουν την αναπνοή κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να κάνει χρήση σχεδόν όλες τις φυσικές λύσεις. Ακατάλληλη αναπνοή κατά τη συνουσία χαλάει το ρυθμό και να σας εμποδίζει από το να είσαι χαλαρός και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Δηλαδή, θα χάσει τον έλεγχο πάνω από τις αισθήσεις σας και δεν μπορεί να κρατήσει μακριά εκσπερμάτωση αφήνοντας τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας εξίσου δυστυχισμένη. Για να σταματήσει αυτό, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αποφύγετε την εισπνοή και την εκπνοή πολύ ρηχά μέσα από το πάνω μέρος του κορμού σας. Θα πρέπει να ανακαλύψετε τρόπους για να πάρετε πιο φρέσκο αέρα και να βελτιώσει την δύναμη σε ολόκληρο το σώμα σας με την πιο βαθιά εισπνοή και την εκπνοή για την επιτυχή απόδοση.

Υιοθετώντας τις συνιστώμενες μεθόδους, έχοντας υπομονή και να κολλήσει με μερικές από τις εύκολο να ακολουθήσει τεχνικές, και με τη συνεργασία του συντρόφου σας θα είστε σε θέση να δείτε πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι για τα άτομα και όταν μπορείτε να πάρετε καλύτερα σε αυτές τις απλές στρατηγικές που θα γίνει τόσο πολύ πιο σίγουροι και να απολαύσετε μια ευχάριστη και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Με επίκεντρο το σύντροφό σας και παρέχοντάς τους επιπλέον είδη αναψυχής καθ ‘ όλη τη προκαταρκτικά φάση της σεξουαλικής επαφής θα βοηθήσει πολύ στη διέγερση των αντίστοιχων συνεργάτη και να πάρει τους μέχρι την άκρη του οργασμού ακόμη και πριν από τη διείσδυση. Όταν διείσδυση παρουσιάζεται ακόμα και μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα αυτό θα είναι αρκετό για να τους ωθήσει προς την κορυφή και να ολοκληρώσει την οργασμική ευχαρίστηση. Μια απλή διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ η συμμετοχή στην σεξουαλική επαφή είναι το σταματήσει και να αρχίσει την στρατηγική. Όταν αυτό συνδυάζεται με τη συμπίεση τακτική, είναι δυνατόν να ξεπεραστεί το ζήτημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης και θα σας βοηθήσει προς μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Ο καθένας είναι διαφορετικός και διαφορετικές επιλογές που θα ταιριάζουν καλύτερα από τους άλλους και, όπως λένε, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος τρόπο, αλλά μαθαίνοντας πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι για τους άνδρες θα είναι το πιο σημαντικό ζήτημα, εάν πάσχετε από πρόωρη εκσπερμάτιση.

Ελπίζουμε αυτό το σύντομο άρθρο έχει βοηθήσει και σας ευχόμαστε τα καλύτερα στο ταξίδι σας στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης, αν αυτή είναι η προτεραιότητα σου.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY