Πώς να Αντέξετε Περισσότερο – 5 Συμβουλές για το Πώς να Αντέξετε Περισσότερο

διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να αφήσει και τους δύο εταίρους αίσθηματα στενοχώριας, σύγχυσης και απογοήτευσης. Ενώ ο άνδρας φτάνει στην κορύφωση γρήγορα, ο παρτενέρ μένει κενός, χωρίς να ολοκληρώνει καθόλου. Αν και titan gel δεν το λένε, το ζήτημα του πώς να αντέχουν περισσότερο στο κρεβάτι βρίσκεται συνεχώ στο μυαλό των ανδρών.

Υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να κάνετε για να αντέχετε περισσότερο στο κρεβάτι. Αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι όλες οι μέθοδοι που παρατίθενται θα λειτουργήσουν για σας, είμαι σίγουρος ότι θα σας βοηθήσουν με κάποιον τρόπο.

Συμβουλές και τεχνικές για το πώς να αντέχετε περισσότερο

Άσκηση ρουτίνας Kegel

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόωρη εκσπερμάτωση έχουν μια πολύ πιο γρήγορη νευρολογική ανταπόκριση στους πυελικούς μυς τους. Έτσι, αν η πρόωρη εκσπερμάτιση οφείλεται σε νευρολογικούς παράγοντες, τότε, μπορείτε να κάνετε ορισμένες ασκήσεις Kegel ώστε για να κερδίσετε  τον εκούσιο έλεγχο των πυελικών μυών και στη συνέχεια να πάρετε τον έλεγχο της κορύφωσή σας. Ένα άλλο όφελος από αυτή την άσκηση Kegel είναι ότι θα έχετε ισχυρότερες στύσεις. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική

Αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική όταν και οι δύο από το ζευγάρι παρακολουθούν τις συνεδρίες ή κάνουν συμβουλευτικής μαζί. Τα προσωπικά ζητήματα και συγκρούσεις μπορούν στη συνέχεια να εκφραστούν και να επιλυθούν. Ζητήματα όπως το στρες, το άγχος, η απογοήτευση, η δυσαρέσκεια και η αίσθηση αντιπάθειας μπορούν να συμβάλλουν στην πρόωρη εκσπερμάτωση. Όσο περισσότερο μαζεύεται, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία, η οποία τελικά μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό.

Οι συνεδρίες ψυχοθεραπείας διδάσκουν στους άνδρες, εκτός από το πώς να αντέχουν περισσότερο, μεταξύ άλλων, διάφορες τεχνικές για τον έλεγχο ή την καθυστέρηση της κορύφωσής τους, τους καθοδηγούν να μην επικεντρώνονται στις επιδόσεις, αλλά αντ ‘αυτού στην ευχαρίστηση, αυξάνουν την αυτοεκτίμησή τους στην σεξουαλική απόδοση, αλλάζουν δύσκαμπτα σεξουαλικά μοτίβα, τους μαθαίνουν για θέματα οικειότητας, να μην επικεντρώνονται σε ορισμένα πράγματα που προκαλούν την εκσπερμάτωση, καθώς και να βελτιώσουν την επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού.

Φάρμακα

Για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης υπάρχουν 2 κατηγορίες φαρμάκων που χρησιμοποιούνται συχνά. Αυτές περιλαμβάνουν τις τοπικές αναισθητικές κρέμες και ορισμένα αντικαταθλιπτικά.

Αντικαταθλιπτικά φάρμακα

Οι γιατροί ανακάλυψαν τυχαία τη δεκαετία του 1990 ότι ορισμένα αντικαταθλιπτικά φάρμακα είχαν μια ασυνήθιστη παρενέργεια του να καθυστερούν την εκσπερμάτιση. Το οποίο, ήταν πράγματι πολύ χρήσιμο, καθώς βοηθά να παρατείνεται η κορύφωση. Ωστόσο, αυτά τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα δεν είναι εγκριμένα από την (FDA) Food and Drug Administration για τη θεραπεία της πρόωρης κορύφωσης ακόμη και αν οι μελέτες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικά αλλά και ασφαλή.

Κρέμες Μείωσης της Ευαισθησίας

Για να αυξηθεί η διέγερση, τοπικές αναισθητικές ή κρέμες μείωσης της ευαισθησίας μπορούν να εφαρμοστούν στη βάλανο του πέους 10 έως 30 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή. Αυτό θα μειώσει την αίσθηση στο πέος, κάνοντας το να μένει σε στύση και βοηθώντας έτσι να παραταθεί το χρονικό διάστημα πριν την τελική εκσπερμάτωση.

Το Μάθετε πώς να αντέχετε περισσότερο είναι μια ερώτηση που γίνεται από πολλούς άνδρες από όλο τον κόσμο και διαφορετικών ηλικιών, εθνοτικών ομάδων και κουλτούρας.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY