Πράσινο Τσάι Για Την Απώλεια Βάρους: Τα Οφέλη

Θέλω άμεση απώλεια βάρους; Το πράσινο τσάι απώλεια βάρους μπορεί να είναι η απάντηση που ψάχνετε. Για εκατοντάδες χρόνια έχει αποδειχθεί για να προωθήσει ένα υγιές σώμα, σχεδόν σε κάθε δυνατό τρόπο. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ξανά και ξανά ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης, μειώνει προβλήματα με την καρδιά, την καταπολέμηση της κακοήθειας, να ενισχύσει την άμυνα και προσφέρουν μεγάλη και υγιές δέρμα!

Τι ακριβώς κάνει όλη αυτή την ανάγκη με την απώλεια βάρους σας μπορεί να ζητήσει; Λοιπόν, πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα από πράσινο τσάι καίει πολλές θερμίδες από το λίπος και αυτό είναι ένα ισχυρό αντι-οξειδωτικό. Απλά δεν αναστέλλουν την επέκταση των καρκινικών ιστών * εξαλείφει τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα.

Επιπλέον το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί για να ηρεμήσει το μυαλό σας.

Τι θα μπορούσε αυτό το είδος του μυαλού πετύχεις; Τίποτα. Το θεωρούν. Θα είστε σε θέση να ορίσετε τις σκέψεις σας σχετικά με το τι θα θέλατε να κάνετε και να την ολοκληρώσει. Ακόμη και αν η μέρα είναι απασχολημένος, δεν θα το νιώσεις. Μπορεί να έχετε τη δύναμη να ολοκληρώσετε όλα της τα χαρτιά, τα συνήθη καθήκοντα και να επισκεφθείτε το γυμναστήριο ή για οποιαδήποτε μεγάλη βόλτα. Ένα μείγμα από τα καλύτερα τρόφιμα, σωστή άσκηση και επίσης η σωστή νοοτροπία μπορεί να εκτελέσει θαύματα. Ό, τι και ότι ορισμένες δεν είναι, χρησιμοποιώντας την καλύτερη εστίαση και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Η Γιόγκα μοναχοί πούμε ότι mindfulness.

Με βάση διάφορους εμπειρογνώμονες, L-theanine είναι σίγουρα ένα αμινο-οξύ που βρίσκεται στα φυτά τσαγιού, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αρχική γεύση του πράσινου τσαγιού και εκχύλισμα πιστεύεται ότι προωθεί τη χαλάρωση, καθώς και να τροποποιήσετε την αναζωογόνηση που συνδέονται με την καφεΐνη που βρίσκεται στο πράσινο τσάι εκχύλισμα. Κάποιοι Ιάπωνες ερευνητές έχουν βρει οποία theanine είναι πραγματικά ένα καφεΐνη κακοποιός, που σημαίνει ότι αντισταθμίζει την πραγματική “hyper” αποτέλεσμα της καφεΐνης. Απολύτως καμία κατάπληξη η διάσημη έκφραση είναι “ας κάνουμε ένα φλιτζάνι τσάι” και “δεν χαλαρωτικό φλιτζάνι καφέ“.

Φυσικό τσάι έχουν δέκα φορές την ποσότητα των αντιοξειδωτικών που υπάρχουν στα φρούτα και τα λαχανικά, με 1 εκτίμηση. Και αυτό είναι μια εξαιρετικά πλούσια προσφορά του συγκεκριμένου τύπου αντιοξειδωτικό γνωστό ως φλαβονοειδή. Τα αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τους ιστούς από το δωρεάν foncier και, επίσης, οι ζημιές που μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβωση ανάπτυξη, αγγειακή νόσο, και κακοήθειας, λέει η έρευνα. Το πράσινο τσάι χορταριών εμφανίστηκε στην πραγματική καρκινικά κύτταρα πράξη ασυνήθιστα εντός μελέτης συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου της ουροδόχου κύστης ιστούς – ότι είχαν δυσκολία να εξαπλώνεται.

Η πραγματική εφημερίδα Διαδικασίες από την Εθνική Ακαδημία που σχετίζονται με τις Επιστήμες δείχνει πως οι ουσίες που περιέχονται στο τσάι μπορεί να βοηθήσει το ανθρώπινο σώμα έχει μηχανισμούς άμυνας για την προστασία ενάντια στη μόλυνση. Συμπληρωματική έκθεση δείχνει ακριβώς πώς ουσιών στο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μπορεί να σχετίζονται με το δέρμα-ανανέωσης των κυττάρων.

Χημικές ουσίες που είναι γνωστό ως αλκυλο αμίνες, γενικά βρέθηκαν στο τσάι (καθώς και κρασιά, τα αχλάδια, τα μανιτάρια, μαζί με άλλες πηγές), θα είναι επίσης να βρεθεί σε ορισμένα μικρόβια, καρκινικούς ιστούς, μικροοργανισμούς, μύκητες, μαζί με άλλους την ασθένεια-πρόκληση των κτηματομεσιτικών. Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού θα μπορούσε να προετοιμάσετε το ανθρώπινο σώμα έχει μηχανισμούς άμυνας ενάντια σε αυτούς τους κτηματομεσίτες, με την κατάρτιση ασθένεια-μαχητής του ανοσοποιητικού ιστούς για να προσδιορίσει παρακαλώ θυμηθείτε αλκυλο αμίνες.

Έρευνα στην Εφημερίδα που σχετίζονται με τη Φαρμακολογία και Φρέσκο Therapeutics, δείχνει ότι άλλες χημικές ουσίες που περιέχονται στο τσάι μπορεί να αναζωογονήσει πεθαίνει πόρους και τα κύτταρα του δέρματος και μπορεί να είναι 1 μέρα, ενδεχομένως, να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στην αντι-γήρανση θεραπείες αλλά, επιπλέον, αποκατάστασης τραυματισμών και επίσης την αποκατάσταση του δέρματος συνθήκες. Στην πραγματικότητα, ορισμένα αντι-γήρανσης προϊόντα μακιγιάζ που ήδη περιέχει το πράσινο τσάι και τα εκχυλίσματα. Ως εκ τούτου, δεδομένης της μελέτης και στοιχεία αρκετά ποτήρια πράσινο τσάι εκχύλισμα μπορεί να σας κρατήσει ανανεωμένοι με το χρόνο.

Η πραγματική Κινεζική νομίζεται βρεθεί τσάι χιλιάδες χρόνια πίσω και ένιωσα πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τους. Και ίσως θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Όλα τα οφέλη, το πράσινο τσάι απώλεια βάρους είναι σίγουρα ένας από αυτούς, μαζί με, να ηρεμήσει το μυαλό σας, να πάρετε ό, εντός της ημέρας διεξάγεται, αλλά εξακολουθούν να έχουν την ενέργεια για το γυμναστήριο ή ίσως μια αναζωογονητική βόλτα. Ο περαστικός μπορεί πράγματι να πω ” γεια σας λαμπερό αυτές τις μέρες!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY