Πέντε Υγεία Του Πέους Σημάδια Άνδρες Δεν Πρέπει Ποτέ Να Αγνοήσετε

Το πέος δεν είναι απλά ένα μέτρο της αρρενωπότητας, και η λίμπιντο είναι κάτι περισσότερο από απλά ένας δείκτης της ικανότητάς του να τεκνοποιήσουν. Σε πολλές περιπτώσεις, τα προβλήματα με το πέος που μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ότι κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει. αγνοώντας αυτά τα συμπτώματα μπορεί να επιτρέψει σε δυνητικά επικίνδυνες συνθήκες για την υγεία για την πρόοδο στο σημείο που είναι πιο δύσκολο να θεραπευτούν.

Ψάχνετε για αυτά πέος προβλήματα και μετά από μια υγιεινή του πέους θεραπευτική αγωγή φροντίδας μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να αναγνωρίζουν πότε οι αλλαγές στον τρόπο ζωής, ακόμη και ιατρική παρέμβαση, είναι απαραίτητη.

Λοιμώξεις του δέρματος – είτε μας Αρέσει είτε όχι, ακόμη και η πιο καλά-καλλωπισμένο δέρμα λιμάνια εκατομμύρια άσχημη μικρόβια. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, οι συνθήκες αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε δυσάρεστη λοιμώξεις που μπορεί να προκαλέσει φαγούρα, πόνος, κάψιμο, εξάνθημα και μια δυσάρεστη απαλλαγή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι λοιμώξεις που οι ίδιοι είναι αρκετά μικρό και μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με over-the counter προϊόντα. Από την άλλη πλευρά, το ανοσοποιητικό ελλείψεις που προκαλούνται από χρόνιες παθήσεις όπως ο διαβήτης συχνά ευθύνεται για συχνές λοιμώξεις, έτσι οι άνδρες που δοκιμάζουν τακτικά τα συμπτώματα της λοίμωξης θα πρέπει να είναι στην επιφυλακή για τα υποκείμενα προβλήματα.

Επώδυνη οργασμούς – Πόνος στους όρχεις, περινεϊκή περιοχή, ή κάτω μέρος της πλάτης μετά τον οργασμό, δεν είναι απλά μια ενόχληση, και μάλλον δεν είναι απλά ένα σημάδι από υπερβολική προσπάθεια. Επώδυνη εκσπερμάτιση μπορεί να αποτελεί ένδειξη της προστατίτιδας, μια φλεγμονώδη πάθηση του προστάτη, καθώς και της υπερτροφίας του προστάτη ή ακόμη και καρκίνο.

Η έγκαιρη παρέμβαση είναι απαραίτητη για τη θεραπεία των προβλημάτων αυτών, έτσι ώστε οι άνδρες που βιώνουν πόνο ή πόνος στη βουβωνική χώρα ή χαμηλά στην πλάτη μετά το σεξ πρέπει να επιδιώξουν μια επαγγελματική διάγνωση.

Δυσκολία στην ούρηση ή επώδυνη ούρηση – Όπως και με οδυνηρό οργασμούς, δυσκολία στην έναρξη της ροής των ούρων, συχνή ούρηση, ή πόνο κατά την ούρηση μπορεί να είναι ένα σημάδι της υπερτροφίας του προστάτη. Από την άλλη πλευρά, μια αίσθηση καψίματος κατά την ούρηση μπορεί να υποδεικνύει μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, ή μπορεί να οφείλεται σε τίποτα περισσότερο από το ερεθισμένο δέρμα του πέους άνοιγμα.

Σε κάθε περίπτωση, ουρολογικά συμπτώματα που δεν ξεκαθαρίσει γρήγορα μόνοι τους πρέπει να αξιολογηθεί από έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για την κατάλληλη θεραπεία.

Μειωμένη στυτική λειτουργία – Πολλοί άνδρες δεχτεί μια ορισμένη απώλεια της σφριγηλότητας ως ένα φυσικό σημάδι της γήρανσης του πληθυσμού, αλλά στην πραγματικότητα, μειωμένη στυτική λειτουργία είναι ένα σύνθετο ζήτημα, που μπορεί να είναι ένας δείκτης για πολλά άλλα προβλήματα υγείας.

Η καρδιαγγειακή νόσος είναι ένα από τα πιο κοινά ζητήματα που επηρεάζουν τη στυτική λειτουργία. Αθηροσκλήρωση (σκλήρυνση των αρτηριών) και πλακών στις αρτηρίες επηρεάζουν συχνά το πέος πριν από άλλα μέρη του σώματος, με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγηλότητας μπορεί να είναι ένα πρώιμο σημάδι με μειωμένη καρδιακή λειτουργία.

Συναισθηματικά ζητήματα όπως το άγχος είναι επίσης συνδέονται με τον ED * ως εκ τούτου, η απώλεια της λειτουργίας σε κατά τα άλλα υγιείς άνδρες μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι είναι καιρός να επιβραδύνει και να φροντίζει συναισθηματική ευεξία.

Απώλεια της ευαισθησίας – Μειωμένη αίσθηση του πέους είναι επίσης ένα περίπλοκο ζήτημα. Απώλεια αίσθηση είναι συχνά απλά ένα αποτέλεσμα της ροζιασμένα του δέρματος, όπως τα εξωτερικά στρώματα του δερματικού ιστού τείνουν να ανταποκριθεί σε καθημερινή φθορά με τη δημιουργία ένα παχύ προστατευτικό στρώμα.

Κακή κυκλοφορία μπορεί επίσης να συμβάλει στην απώλεια της ευαισθησίας και νεύρου θέματα που σχετίζονται με κήλη δίσκους, νεφρικό τραύμα και εκφυλιστική ασθένεια των νεύρων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πεϊκή αίσθηση απώλειας.

Προστατεύοντας την υγεία του πέους

Το πέος σημεία και συμπτώματα που περιγράφονται εδώ, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, και οποιαδήποτε εν εξελίξει συνθήκες που δεν ανταποκρίνονται σε θεραπεία στο σπίτι πρέπει να αξιολογηθεί από έναν ειδικευμένο ιατρό. Εν τω μεταξύ, διατηρώντας ένα υγιές πέος μπορεί να βοηθήσει να εξαλειφθούν ορισμένα από τα μικρά προβλήματα που προκαλούν αυτά τα συμπτώματα.

Υπεύθυνες επιλογές στον τρόπο ζωής, η υγιεινή διατροφή και η τακτική άσκηση είναι στον πυρήνα του πέους υγείας, καθώς και τη συνολική ευημερία. Επιπλέον, τη θεραπεία το δέρμα με ένα υψηλής ποιότητας υγεία του πέους κρέμα που περιέχει φυσικές βιταμίνες, μέταλλα και ενυδατικά συστατικά μπορεί να προστατεύσει από κοινές λοιμώξεις, rejuvenate το δέρμα για μια πιο ελκυστική εμφάνιση, και διεγείρει την ανάπτυξη των υγιών, που να ανταποκρίνεται νευρικό ιστό.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY