Κορυφαία Αεροβική Γυμναστική Για Το Κτίσιμο Μυών

 Κτίσιμο Μυών

Ποιος είναι ο ρόλος της αερόβιας γυμναστικής στην οικοδόμηση probolan των μυών;

Όποια παλιά καραβάνα κι αν ρωτήσετε θα σας πει ότι η αερόβια γυμναστική είναι χάσιμο χρόνου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια.

Υπάρχουν δύο σημαντικοί ρόλοι που η αεροβική γυμναστική διαδραματίζει στην οικοδόμηση των μυών.

1) Αεροβική προθέρμανση για κτίσιμο μυών.

Ο καλύτερος τρόπος για να ζεσταθείτε πριν από την άρση βαρών είναι με πέντε λεπτά ελάφριας αεροβικής γυμναστικής. Εκτός από την αύξηση της κεντρικής θερμοκρασίας του σώματος σας, ζεσταίνει και τα χέρια και τα πόδια σας, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την επίθεση στα βάρη, χωρίς να είστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

Το τρέξιμο, το επιτόπου τζόκινγκ, τα στεπς ή το ελλειπτικό, ή η ποδηλασία είναι μερικές από τις μορφές αεροβικής γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε. Η αεροβική γυμναστική προετοιμάζει το σώμα σας για την προπόνηση με βάρη με την αύξηση του καρδιακού ρυθμού σας, διασφαλίζοντας ότι αντλείται επαρκές αίμα σε όλο το σώμα σας.

2) Αεροβική γυμναστική για γράμμωση.

Η αεροβική γυμναστική παίζει ρόλο μόνο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής σας, και όχι το αντίθετο, εάν ο στόχος σας είναι μόνο να αυξήσετε τη δύναμη και τον όγκο των μυών σας. Ωστόσο, ένας συνδυασμός αεροβικής γυμναστικής υψηλής έντασης και άρσης βαρών είναι απαραίτητος, αν θέλετε να έχετε γραμμωμένους μυς και six pack κοιλιακούς.

Το έχω δει τόσες φορές σε γυμναστήρια σε όλη τη χώρα. Άνθρωποι αρχίζουν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, επειδή θέλουν να αποκτήσουν την γραμμωμένη διάπλαση του αγαπημένου τους σταρ του σινεμά. Ενώ σηκώνουν βάρη για μήνες και γίνονται μεγαλύτεροι και πιο δυνατοί, η γράμμωση που ψάχνουν συνεχίζει να τους ξεφεύγει. Θα πρέπει να περιλάβετε την αεροβική γυμναστική για το κτίσιμο των μυών στην προπόνηση σας, αν θέλετε σαφώς καθορισμένους μυς. Οπότε, θα επιλέγατε αεροβική γυμναστική για κτίσιμο μυών που αποτελείται από ένα μεγάλο, χαλαρό τρέξιμο στο πάρκο ή 45 λεπτά στο διάδρομο κάθε δεύτερη μέρα;

Κανένα από αυτά.

Η υψηλής έντασης, χαμηλής διάρκειας αερόβια γυμναστική είναι η μόνη μορφή αεροβικής γυμναστικής για το κτίσιμο μυών που μπορεί να σας δώσει μια σοβαρή γράμμωση με τέλειους κοιλιακούς.

Ακριβώς, τρέξιμο στο διάδρομο για ώρες, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Η αεροβική γυμναστική για το κτίσιμο των μυών, όπως ακριβώς και η άρση βαρών, πρέπει να είναι βάναυσα έντονη και σύντομη για να είναι πραγματικά αποτελεσματική.

Τώρα που γνωρίζουμε το είδος της αεροβικής γυμναστικής που πρέπει να κάνουμε, ας περάσουμε στο πόσο συχνά και πότε.

Μια υψηλής έντασης αερόβια γυμναστική αμέσως μετά από μια προπόνηση με βάρη μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος στο μέγιστο, όπως φαίνεται από μελέτες. Δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε χρόνο για γυμναστική στις μέρες ξεκούρασής σας, άλλο ένα πλεονέκτημα του να κάνετε αερόβια αμέσως μετά την προπόνηση με βάρη σας.

Στην πραγματικότητα, με την προσθήκη ορισμένων αυτόνομων ασκήσεων αεροβικής γυμναστικής για το κτίσιμο των μυών στις ημέρες ξεκούρασής σας, μπορείτε μέχρι και να μεγιστοποιήσετε την απώλεια λίπους σας. Είναι μια καλή ιδέα να αρχίσετε αργά, αν δεν έχετε κάνει ποτέ προηγουμένως αερόβια γυμναστικής υψηλής έντασης. Αργά δεν σημαίνει ότι θα μειώσετε την ένταση, σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσετε τον αριθμό των ημερών την εβδομάδα που την κάνετε.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY