Θέλετε Να Μάθετε Τι Πραγματικά Συμβαίνει Σε Αντι-Γήρανσης Προϊόντα Φροντίδας Του Δέρματος;

Θέλετε Να Μάθετε Τι Πραγματικά Συμβαίνει Σε Αντι-Γήρανσης Προϊόντα Φροντίδας Του Δέρματος;
Rate this post

Αντι Γήρανσης Προϊόντα Φροντίδας Του Δέρματος… Να Επιλέξουν Με Σύνεση

Ένα μεγάλο ερώτημα ακούσει συχνά είναι «Τι πραγματικά είναι το καλύτερο αντι γήρανσης προϊόντα φροντίδας του δέρματος;»

Αυτό δεν είναι εύκολο να απαντηθεί, επειδή δεν υπάρχει «γενική λύση» όπως ακριβώς δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα. Κάθε ένας από εμάς έχει να ασχοληθεί με τη δική μας κατάσταση να είναι ξηρό ή λιπαρό δέρμα, breakouts, ρυτίδες, κηλίδες, πανάδες και. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, ότι η προστασία και ωραιοποιεί το δέρμα μας είναι τόσο μεγάλη ανησυχία, δεδομένου ότι ισχύει για όλους μας.

Μια κατάσταση που όλοι μοιραζόμαστε ότι μας αρέσει είτε όχι είμαστε όλοι γερνάει κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι είτε το παρατηρούμε είτε όχι το δέρμα μας γερνά, και τα συναφή προβλήματα που τη συνοδεύουν, που είτε αρχίζουν να δείχνουν ή να είναι καλά στο δρόμο τους. Ένα αντι γήρανση προσέγγιση περισσότερο νόημα στη συνέχεια, μόλις ένα καλλυντικό κάλυψη, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι μόνο φαίνονται καλύτερα, θα είναι καλύτερα.

Αντι φροντίδα δέρματος γήρανσης είναι μια σημαντική ανησυχία, και συγκεκριμένα αντι γήρανσης προϊόντα φροντίδας του δέρματος είναι σε μεγάλη ζήτηση. Στις ΗΠΑ μόνο, είναι μια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία.

Όταν πλησιάζετε σε μια λύση για τη φροντίδα του δέρματος σας, είναι μια καλή ιδέα να σκεφτείτε πέρα από την άμεση ανησυχία μόνοι και να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψει το πρόβλημα από επαναλαμβανόμενες. Αντι φροντίδα δέρματος γήρανσης είναι ο έξυπνος τρόπος για να το προσεγγίσει.

Φυσικά, μπορείτε απλά να αναζητήσει μια γρήγορη λύση για μια συγκεκριμένη ανησυχία, όπως οι ρυτίδες ή οι πανάδες, και μεταμφίεση.

Αλλά, προφανώς, θα ήταν καλύτερα και λιγότερο ανησυχητική αν θα μπορούσατε απλά να αφαιρέσετε πραγματικά το πρόβλημα εντελώς. Ό, τι και να σας τύπο δέρματος, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, ό, τι και το φύλο σας, και ό, τι το ενδιαφέρον σας (και το δέρμα, ορατά τους πόρους, τις ρυτίδες ή ενυδάτωση, κ. λπ.), φαίνεται ότι η εξεύρεση ένα αντι γήρανση προσέγγιση και την επιλογή της αντι γήρανσης προϊόντα φροντίδας του δέρματος που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι η προσέγγιση για να το πάρετε…και η πρόκληση.

Προϊόντα φροντίδας του δέρματος σε γενικές γραμμές είναι διαθέσιμες με τη μορφή κρέμες (υψηλότερη σε πετρέλαιο από το νερό), λοσιόν (το αντίστροφο * περισσότερο νερό από ό, τι το πετρέλαιο), πηκτώματα (περισσότερα για την άνεση συνήθως) και οι οροί που είναι γενικά πιο συμπυκνωμένο κρέμες ή λοσιόν με περιεχόμενο σχεδιαστεί για να ασχοληθεί άμεσα με συγκεκριμένα προβλήματα.

Όποιο αντι γήρανσης προϊόντα φροντίδας του δέρματος που θα επιλέξετε, θα πρέπει να γνωρίζουν και ασχολούνται με τα συστατικά τους. Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικότερα:

Λιπιδίων είναι τα λίπη που είναι αδιάλυτες στο νερό. Αυτά μπορεί να βοηθήσει να προστατεύσει και να μονώσει το δέρμα από τα επιβλαβή στοιχεία όπως τα βακτήρια και οι χημικές ουσίες. Κάποια λιπίδια που βρίσκονται συνήθως στα καλλυντικά σκευάσματα είναι ceramides και λιποσώματα.

Ενυδατικά θα κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο και ενισχύσεις για την πρόληψη των ρυτίδων. Τα παραδείγματα που βρέθηκαν σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος είναι η γλυκερίνη, πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ.

Τα πεπτίδια μπορούν να βοηθήσουν υποκινεί την αναγέννηση δερμάτων και μειώνει τις ρυτίδες. Κάποιοι που βρέθηκαν σε καλλυντικά σκευάσματα πιο συχνά είναι πεπτιδίων χαλκού, hexapeptide-3 και pentapetides.

Άλφα Υδροξύ Οξέα, τα οποία είναι κοινώς γνωστή ως AHA, απολέπιση και αναζωογόνηση του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή της. Άλφα υδροξύ οξέα στα καλλυντικά προϊόντα περιλαμβάνουν το γαλακτικό, τρυγικό, γλυκολικό, μηλικό και κιτρικό οξέα.

Τα ρετινοειδή είναι παράγωγα της βιταμίνης Α και μπορεί να είναι χρήσιμη για τη θεραπεία της γήρανσης του δέρματος. Ένα ρετινοειδές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε αντι γήρανσης προϊόντα φροντίδας του δέρματος είναι η τρετινοΐνη, το οποίο έχει αποδειχθεί για να βελτιώσουν την κατάσταση της γήρανσης του δέρματος. Ρετινοειδή, ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητες αντιδράσεις, οπότε να είστε βέβαιος να ελέγξει πρώτα για να δούμε αν είναι σωστό για σας ή όχι.

Πρόσφατα, η επιστημονική ανάπτυξη σε αντι γήρανση του δέρματος φροντίδας έχει δημιουργήσει μια εντελώς νέα προσέγγιση. Η μελέτη του ανθρώπινου σώματος είναι το γονιδίωμα (γενετική δομή) αποκάλυψε, μεταξύ πολλών νέες ανακαλύψεις, συστάδες γονιδίων τα οποία είναι υπεύθυνα για τον τρόπο που το δέρμα μας ηλικίες. Όταν είμαστε νέοι, οι ομάδες αυτές είναι ενεργός στο να κρατάμε το δέρμα μας ενυδατωμένο, εύκαμπτος, και την πλούσια σε κολλαγόνο και την ελαστίνη, το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη των ρυτίδες.

Καθώς η ηλικία μας, αυτά τα γονίδια αρχίζουν να απενεργοποιήσετε και το ίδιο κάνει και η παραγωγή αυτών των ζωτικής σημασίας στοιχεία. Μια ουσία που έχει αναπτυχθεί, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα με δύο διαφορετικούς τρόπους και η οποία θα φτάσει τα ειδικά γονιδιακών ομάδων και να τους γυρίσει την πλάτη (που ονομάζεται «γενετική έκφραση»), που παράγει το δέρμα των 25 ετών, για άλλη μια φορά. Αν είστε 50 δεν πρόκειται να δούμε 25, αλλά θα φαίνονται τόσο πολύ καλύτερα ότι είναι πράγματι μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη. Αυτή η πρωτοποριακή θεραπεία έχει αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα την πιο πρόσφατη γενετική έρευνα και λειτουργεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο που μας τα κύτταρα του δέρματος να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.

Αντι φροντίδα δέρματος γήρανσης και τα προϊόντα της είναι στην πρώτη γραμμή της επιστημονικής δουλειά που γίνεται από σημαντικά εκπαιδευτικά και αντι-γηράσκων τη φροντίδα δέρματος ιδρύματα. Νέες και συναρπαστικές εξελίξεις είναι απλά η αρχή για να ανακαλύψει και να γίνει διαθέσιμο. Το πρόσφατα αναφέρθηκε, ειδικότερα, είναι πραγματικά πρωτοποριακή και θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που προσεγγίζουμε τη ασχολούνται με τη δική μας ομορφιά και την υγεία μας από τώρα και στο εξής.Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ