Η Δίαιτα Atkins – Πόσο Καλή Είναι Eco Slim Πραγματικά;

Rate this post

eco slimΗ Δίαιτα Atkins είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες, αλλά έχει σε πολλές επικρίσεις. Ιατρική ειδικοί δεν μπορούν να Eco slim συμφωνήσουν. Μερικοί λένε ότι είναι εξαιρετική και άλλοι που πιστεύουν ότι είναι επικίνδυνο.

Η ασφαλής προσέγγιση είναι ότι μπορείτε να χάσετε βάρος με το σχέδιο, αλλά θα πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει βάρος σε αυτό το πρόγραμμα… οπότε προς τι η φασαρία;

Πρόκειται για το Eco Slim λίπος στη διατροφή!

Η δίαιτα Atkins είναι πολύ υψηλή σε λίπος… στην πραγματικότητα είναι στο αντίθετο άκρο της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά hi-carb δίαιτα που ήταν δημοφιλές πριν από λίγο καιρό.

Θέλουμε να χάσουμε βάρος, αλλά πολλοί άνθρωποι, ειδικά εκείνοι με τη χοληστερόλη θέμα, απλά δεν ήθελε να ρισκάρει όλο αυτό το λίπος στη διατροφή τους.

“Αλλά”… λένε οι Atkins υποστηρικτές, “δεν χρησιμοποιούμε τα κορεσμένα λίπη. Θα επικεντρωθούμε στα καλά λίπη όπως το ελαιόλαδο”. Και έχουν δίκιο! Διάθεση έλεγχο και τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου απαιτούν κάποια από τα συστατικά που βρίσκονται σε αυτά τα “καλά” λίπη. Αλλά μου φαίνεται ότι είναι πολύ λιπαρά κρέατα που εμπλέκονται.

Και μετά είναι η άσκηση ερώτηση… ήπια αεροβική άσκηση, όπως το περπάτημα 20 έως 30 λεπτά, τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα, έχει ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στην μείωση της αντίστασης στην ινσουλίνη, η οποία είναι το κλειδί για την καύση του λίπος.

Το σχέδιο Atkins είναι κριτική για την εστίαση σε τρόφιμα, χωρίς να δίνει αρκετή προσοχή στην άσκηση συστατικό. Αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβής, επειδή η άσκηση αναφέρεται στο σχέδιο Atkins, αλλά η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην αλλαγή των επιλογών των τροφίμων μας.

Διατηρώντας το σχέδιο δίαιτα Atkins για πολύ καιρό, μπορεί επίσης να είναι μια πρόκληση για μερικούς, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος, αλλά άλλοι λένε ότι αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, επειδή το φαγητό είναι πιο γευστικό από τα τοπικά τρόφιμα και βοηθά να καταστείλει την όρεξη.

Και τι γίνεται με την κακή αναπνοή και δυσκοιλιότητα… δεν είναι ελκυστική προσωπικά χαρακτηριστικά που πρέπει να κουβαλάς μαζί μας!

Πολύ λίγοι άνθρωποι φαίνεται να είναι σε θέση να κολλήσει με αυτό το σχέδιο διατροφής για τη μακροπρόθεσμη και φαίνεται να κερδίσει πίσω το βάρος στιγμή που παραιτήθηκε. Και σίγουρα υπάρχουν κάποιοι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία με το υψηλό στοιχείο του λίπους.

Κατώτατη γραμμή… αυτό δεν φαίνεται να είναι μια διατροφή που μπορείτε να πάρετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προσέγγιση δίαιτα σαν κάτι που μπορεί να λειτουργήσει για λίγο, να χάσουν κάποιο βάρος και στη συνέχεια να κόψει και να πάει πίσω στην παλιά τους τρόπους. Δίαιτες είναι πολύ περιοριστικά για τους περισσότερους ανθρώπους.

Πολύ καλύτερα θα είναι ένα σχέδιο που μπορεί να μείνει για μια ζωή, μια διατροφή που είναι υγιή, νόστιμο, χορταστικό και επιτρέπει σε σας για Eco slim να χάσετε τα κιλά και εύκολα να διατηρήσει ένα υγιές βάρος μακροπρόθεσμα… και ποτέ δεν πρέπει να πεινάνε.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY