Η Δίαιτα Ζώνης – Μια Υγιής Eco slim Τρόπος για να Χάσετε Βάρος

Η Δίαιτα Ζώνης – Μια Υγιής Eco slim Τρόπος για να Χάσετε Βάρος
Rate this post

eco slimDieters που έχουν κουραστεί από την πείνα και την μανία του τύπου τα σχέδια απώλειας βάρους είναι απελπισμένοι για ένα σύστημα απώλειας βάρους που σας επιτρέπει να απολαύσετε τα τρόφιμα, ενώ μετά από ένα λογικό σχέδιο. Στερώντας από Eco slim τον εαυτό σας να τρώει τα τρόφιμα μπορείτε να απολαύσετε για ΠΆΝΤΑ απλά δεν είναι ρεαλιστικό! Θυμάμαι αργή και σταθερή κερδίζει τον αγώνα!

Γιατί να μην εξετάσει την Eco slim ΖΏΝΗ ΔΊΑΙΤΑ;

Ήταν άγρια επιτυχείς για όσους κάνουν δίαιτα να ψάχνει για μια χαμηλή σε υδατάνθρακες, υψηλή σε πρωτεΐνες διατροφή σχέδιο που να λειτουργεί.

Η θεωρία πίσω από τη δίαιτα Ζώνης είναι να ελέγξω το επίπεδο eco slim απατη της ινσουλίνης σας, η οποία είναι το σώμα μας είναι ο μηχανισμός για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Κρατώντας το επίπεδο της ινσουλίνης σε ένα στενό «ζώνη» το σώμα σας θα κάψει το λίπος πιο αποτελεσματικά.

Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά το σώμα σας θα χρειαστεί μια τέλεια ισορροπία των υδατανθράκων, πρωτεΐνες και τα λίπη σε κάθε γεύμα. Ακούγεται οικείο; Η Δίαιτα Ζώνης δεν είναι ότι τα διαφορετικά θεωρητικά ή τον προγραμματισμό των γευμάτων από άλλες δημοφιλείς δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων.

Για να φτάσει η «Ζώνη» – αυτό το βέλτιστο επίπεδο μεταβολικός επεξεργασία, τη διατροφή προσπαθεί να φτάσει σε μια συγκεκριμένη αναλογία από υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπη πρέπει να καταναλώνονται σε κάθε γεύμα, συν σνακ. Η αναλογία είναι 40:30:30, που σημαίνει – 40% υδατάνθρακες, 30% πρωτεΐνες και 30% λιπαρά.

Για να κάνει τα τρόφιμα πιο εύκολο μερίδες, οι δημιουργοί της Ζώνης διατροφή έχουν αναπτύξει «Ζώνη Τροφίμων Μπλοκ», το οποίο είναι προ-ρυθμιστεί μερίδες από τα τρόφιμα με τη σωστή 40-30-30 λόγος που χτίστηκε το. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε πώς πολλά από αυτά τα «Μπλοκ» μπορείτε να έχετε όλη την ημέρα. Αυτό καθορίζεται από το βάρος σας, καθώς και την αναλογικότητα – πιο συγκεκριμένα – το βάρος, το ύψος και τη μέση και το ισχίο περιφέρειες.

Εσύ μπορεί να τρως πρωινό 3 μπλοκ, ενώ κάποιος άλλος με διαφορετικό σωματικό βάρος και η δομή μπορεί να φάει 4 πρωινό μπλοκ. Το αποτέλεσμα είναι η επίτευξη της 40:30:30 αναλογία.

Τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌ των γευμάτων ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ – αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το να τη Δίαιτα Ζώνης Βιβλίο ή προσυσκευασμένα γεύματα που παραδίδονται απευθείας σε εσάς – και τα δύο μπορούν να παραγγελθούν online.

ΣΤΟΝ ΠΥΡΉΝΑ ΤΗΣ ΖΏΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΕΞΑΛΕΊΦΕΙ ΥΔΑΤΆΝΘΡΑΚΕΣ κατά ΚΑΝΌΝΑ : δημητριακά πρωινού, ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, ζυμαρικά, ψωμί, κουλούρια, κρουασάν, κέικ, πατατάκια, γλυκά, πίτες, σοκολάτα, γλυκά, ζάχαρη και κονσέρβες, όπως αυτές έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και, συνεπώς, τα επίπεδα της ινσουλίνης.

Ωστόσο, το πιο άπαχο κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι επιτρέπεται σε κάθε γεύμα.

Σε σύγκριση με την Atkins ή Eco slim Scarsdale Δίαιτες που είναι εξαιρετικά άκαμπτο που δεν επιτρέπει καμία απόκλιση σε τρόφιμα, η ΔΊΑΙΤΑ ΖΏΝΗΣ μπορεί να προσφέρει μια λογική υγιής τρόπος για να χάσετε βάρος και να το κρατήσετε μακριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ