Ελεύθερο Σώμα Σας, το Μυαλό και το Πνεύμα από την Αρνητική Σκέψη Αποτοξίνωση

Σας κατάσταση του νου, είναι εύκολο για σας να διαβάσετε. Τι γεμίζει το μυαλό σας πιο συχνά; Ίσως να ψυχαγωγήσει ένα ή δύο ή τρία θέματα ενδιαφέροντος ή πολλά, πολλά περισσότερα. Ίσως, ο καθένας υποστηρίζει το γενικό σκοπό στη ζωή, ίσως και όχι. Ίσως κάποιες από τις διαδικασίες της σκέψης σας διασκεδάσει καταλαμβάνουν μια εξαιρετικά σπάταλη μέρος της ημέρας. Ίσως θα παρεμβαίνει με άλλες πολύ σημαντικές διαδικασίες της σκέψης.

Μερικά από αυτά έχουν νιώθεις πραγματικά καλά, άλλοι μπορεί να έχετε την αίσθηση της απελπισίας.

Κάποια πράγματα που σκεφτόμαστε είναι τόσο μεγάλη επιρροή σε μας που τρέχουν παρέμβαση μέσα από όλες τις άλλες πτυχές της καθημερινής μας. Αυτά είναι συχνά σκέψεις που προέρχονται από ενοχή ή την ανησυχία ή ντροπή ή ίσως και φόβο να τον πιάσουν για κάτι που έκαναν “λάθος”. Ίσως απάτησες τους φόρους σου και να είσαι πάντα απορία. Άλλοι σκέφτονται πώς μπορούν να κάνουν περισσότερα χρήματα, το άλλο είναι η σταθερή ευχαρίστηση των ματιών παραμένουν ανοικτές για σεξουαλική ικανοποίηση, ελπίζοντας να μην χάσετε ένα ενιαίο δείγμα περπάτημα. Μερικά είναι παρανοϊκός για το θάνατο ή αν η σύζυγός σας είναι εξαπάτηση σε αυτούς.

Όπως μπορείτε να δείτε την κατάσταση του μυαλού σου γίνεται εύκολο να το διαβάσετε όταν κοιτάξετε προσεκτικά κάθε ένα από αυτά που αναφέρονται, ή οποιοδήποτε αριθμό άλλων και κοιτάζοντας το κύριο συναίσθημα που υπάρχει όταν αυτές οι σκέψεις είναι που συμβαίνουν. Αυτό είναι το κλειδί. Εδώ είναι το πράγμα, αν κάθε αγωγός της ενέργειας που ρέει στη ζωή σου, είναι γεμάτη με ευτυχία και χαρά και, στη συνέχεια, κάθε τμήμα είναι περαιτέρω ενισχυμένη με μεγαλύτερη έλξη για περισσότερη χαρά δείχνει προς την κατεύθυνση της ευδαιμονίας και της έκστασης.

Από την άλλη πλευρά η δική σας ικανοποίηση και την εκπλήρωση, μπορεί να ανασταλεί για οποιαδήποτε πτυχή της καθημερινής εμπειρίας, αν κρατάτε τους άλλους στραμμένο προς την αρνητική κατεύθυνση. Ένα παράδειγμα θα ήταν, αν είστε ιδιαίτερα ανήσυχος για να πιαστούν απροετοίμαστοι στην επιχείρησή σας γνώσεις τους ανταγωνιστές σας θα είναι ο ευεργέτης από την αρνητική ροή της ενέργειας. Εάν είστε πάντα ανησυχούν για να πάρει το κορίτσι στο άλλο γραφείο να πάω έξω μαζί σας, θα πιθανότατα ποτέ δεν παρατηρήσετε ακόμη και τους άλλους που θέλουν να βγουν μαζί σου.

Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά σαφής, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι μια σαφής θετική απεξαρτημένων μυαλό θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό κάθε πτυχή της ζωής σας με την απλή μετατροπή της ρίζας πεποιθήσεις αρχή με εκείνες τις πτυχές της ζωής σας τουλάχιστον σημαντικό για εσάς. Μπορείτε πιο εύκολα να μετατρέψει τα μικρότερα, λιγότερο βαρύ πεποιθήσεις σε σειρά ταξινόμησης. Και κάθε φορά που συνειδητοποιείς ότι μπορείτε να κάνετε την επόμενη σας να αναλάβει ακόμα πιο εύκολο. Ο στόχος σας δεν είναι να αλλάξουν την ιστορία ή πεποίθηση, αλλά να μεταμορφώσετε τα συναισθήματα που γεννά η πίστη.

Γιατί είναι σημαντικό;

Επειδή τα ελεύθερα που έρχονται σε σας είναι απλά μια λειτουργία για την προσοχή σας δώσει την αρνητική ενέργεια παρέμβαση, όπως ενημέρωσε με το νόμο της έλξης. Αν μπορείτε να το μετατρέψει τη ροή που είναι πάντα εκεί και θα σας καλέσει για να σας ό, τι θέλετε όπως αντιταχθεί σε καλεί να θέλεις δεν θέλεις. Μπορείτε με απλά δημιουργώντας μια νέα ερμηνεία της ιστορίας που θα έκανε όλα αυτά τα χρόνια. “Δεν είμαι αρκετά έξυπνος “ίσως” δεν φαίνεται να είναι όλο και πιο έξυπνη κάθε μέρα”. Κάθε πεποίθηση, η άλλη πλευρά ή στο τέλος της. Πρέπει να το δείτε, δεν έχει σημασία πόσο εξωπραγματικό μπορεί να είναι και να συνεχίσουμε να χτίζουμε περισσότερα πίστη γι ‘ αυτό, συνεχίστε να παίρνετε περισσότερες ενέργειες για το νέο τέλος την πεποίθηση ότι είναι μετατροπή. Το κάνουμε αυτό μέχρι να είναι η κυρίαρχη άποψη των πεποιθήσεων.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία της αποτοξίνωσης, μια πεποίθηση που έχουν ότι είναι αντιπαραγωγική όπως “δεν είμαι αρκετά έξυπνος να το κάνω αυτό”. Δεν μπορείτε να αλλάξετε, να εξαφανιστεί ή να προσποιούμαστε πίστη δεν υπάρχει. Μπορείτε να μετακινήσετε από το ένα άκρο στο άλλο. Πάνω και κάτω, επάνω και μακριά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ως ένα και το αυτό. Δώστε προσοχή σε ό, τι σας δίνει μεταλλεύματος χαρά. Δώστε προσοχή την χαρά του και όχι το “είναι” του. Σκεφτείτε το αυτό τον τρόπο. Είναι μια πεποίθηση που έχεις και αν είστε στέκεται στο περβάζι του 30 ιστορία κτίριο είναι πραγματικό. Η προσοχή σας είναι εκεί. Πηγαίνοντας στο κάτω όροφο, είναι πραγματικό αλλά δεν είναι τόσο πραγματική όσο και να είναι προς τα κάτω στο κάτω μέρος.

Θυμάσαι τι πιστεύεις μονάδες ό, τι κάνετε. Αν θέλετε κορίτσια ή περισσότερες πωλήσεις, δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά να κάνουμε για να τους έχουν, εκτός αν έχετε μια πεποίθηση που λέει ότι, δεν θέλουν ή πωλήσεις είναι δύσκολο να γίνει. Όλα όσα κάνεις στη ζωή σου πω τι πιστεύετε ότι είναι δυνατόν και δεν είναι δυνατό για σας και για το τι είναι αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Αν τα συναισθήματα κυριαρχούν, βρείτε μεθόδους απελευθερώνοντας τους όπως είναι στην πραγματικότητα πιάνοντας σφιχτά. Εστίαση σε θετικές σκέψεις δημιουργήσατε και δεν καταβάλλουν την προσοχή στο παλιό.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY