Δεν Φτιάχνονται Όλα Τα Φυσικά Χάπια Απώλειας Βάρους Ίδια

χάπια απώλειας βάρουςΠριν βιαστείτε και αγοράσετε ή παραγγείλετε ένα μπουκάλι στο διαδίκτυο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλα τα φυσικά χάπια διατροφής ίδια. Απλώς επειδή είναι φυσικά, δεν σημαίνει ότι είναι και ασφαλή.

Τα προϊόντα αδυνατίσματος δεν θεωρούνται φάρμακα και ως εκ τούτου, σπιρουλίνα κατηγοριοποιούνται ως συμπληρώματα διατροφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν περνούν από τους ίδιους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

Για τους λόγους αυτούς είναι σημαντικό να επιλέγετε σοφά και οι παρακάτω 3 συμβουλές θα σας βοηθήσουν να το καταφέρετε.

1) Είναι τα συστατικά νόμιμα και πιστοποιημένα – Τα τελευταία χρόνια πολλά φυτικά χάπια διατροφής έχουν αποσυρθεί και οι δημιουργοί τους διώκονται για τη χρήση παράνομων και τοξικών συστατικών. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι το προϊόν που έχετε αγοράσει έχει πλήρως νόμιμα και πιστοποιημένα συστατικά από ανεξάρτητους φορείς διασφάλισης ποιότητας.

2) Βεβαιωθείτε ότι οι ισχυρισμοί για την υγεία υποστηρίζονται από κλινικές μελέτες – Τα περισσότερα συμπληρώματα διαφημίζονται με το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, ωστόσο θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα από το θόρυβο και να μάθετε εάν αυτοί οι ισχυρισμοί υποστηρίζονται είτε από κλινικές μελέτες είτε από επιστημονική έρευνα.

3) Έχει το προϊόν πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων – Δυστυχώς, η αγοράς των χαπιών απώλειας βάρους έχει κάτι παραπάνω από λίγες απάτες. Αυτές είναι όλο και πιο δύσκολο να ανιχνευθούν αλλά χρησιμοποιούν κοινές τακτικές, όπως οι «δωρεάν προσφορές» ή «δωρεάν δοκιμή». Αν μια ιστοσελίδα προσφέρει μια τέτοια προσφορά – να την αποφύγετε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο κατασκευαστής του προϊόντος προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, τουλάχιστον.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα απώλειας βάρους θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα, νόμιμα, οι ισχυρισμοί τους για την υγεία να υποστηρίζονται από επιστημονική απόδειξη και επίσης να προσφέρουν μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Το γεγονός είναι ότι, πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους δεν λειτουργούν. Υπάρχουν μερικά που δουλεύουν αλλά η ανακάλυψή τους μπορεί να είναι μια μακρά και αγχωτική εμπειρία.

Ευτυχώς, έχουμε κάνει εμείς τη σκληρή δουλειά για σας και έχουμε εντοπίσει τρία από τα καλύτερα φυσικά χάπια απώλειας βάρους στην αγορά.

Οι σύνδεσμοι είναι παρακάτω – κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.