Δεν Έχετε Να Ανησυχείτε Τριχόπτωση; Οι Νεαρές Γυναίκες Μπορεί Να Αντιμετωπίσετε Απώλεια Μαλλιών Πολύ

Rate this post

Ενώ είναι γνωστό ότι πολλοί άνδρες θα συχνά υποφέρουν από κάποια μορφή της αραίωσης των μαλλιών στη ζωή τους, και ενώ η φαλάκρα στους άνδρες έχει σχεδόν γίνει της μόδας, είναι επίσης δυνατό να έχουν απώλεια μαλλιών σε νεαρές γυναίκες. Για τις νεαρές γυναίκες, η απώλεια μαλλιών μπορεί να είναι συναισθηματικά καταστροφική, στην πραγματικότητα αραίωση των μαλλιών μπορεί να είναι καταστροφικές για τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Αφήνει να εξετάσει τις αιτίες της απώλειας τρίχας στις γυναίκες.

Υπάρχουν μια σειρά από αιτίες της τόσο ξαφνική και επιβραδύνει την τριχόπτωση. Νεαρές γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από απώλεια μαλλιών από τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, ωστόσο, δεν είναι ανήκουστο για να βρείτε τις περιπτώσεις της τριχόπτωσης σε νεαρή γυναίκα. Υπάρχουν μια σειρά από πιθανές αιτίες της αραίωση των μαλλιών σε νεαρές γυναίκες.

Υπάρχει μια σειρά από υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, τα συμπτώματα της οποίας μπορεί να είναι σε κάποιο βαθμό την απώλεια των μαλλιών και τα δύο νεαρών γυναικών και ηλικιωμένων γυναικών. Αν ανησυχείς balding είναι ξαφνική ή αποσπασματικά, στη συνέχεια, σας συμβουλεύουμε να επισκεφθείτε το γιατρό σας για μια γνώμη για το αν αυτό είναι ένα σύμπτωμα της μια υποκείμενη παθολογική κατάσταση που χρειάζεται θεραπεία. Για παράδειγμα, υπάρχει μια κατάσταση που ονομάζεται σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αραίωση των μαλλιών ή ακόμα και την ανάπτυξη των επιπλέον μαλλιά στο πρόσωπο ή το σώμα. Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι μια κατάσταση όπου οι γυναίκες παράγουν περισσότερα της ορμόνης τεστοστερόνης από το φυσιολογικό. Η αιτία είναι άγνωστη.

Άλλες ιατρικές παθήσεις μπορούν επίσης να παράγουν τα συμπτώματα της τριχόπτωσης.

Οι νεαρές γυναίκες μπορεί να υποφέρουν από προβλήματα του θυρεοειδούς που μπορεί να τις επηρεάσει με αυτό τον τρόπο και υπάρχουν επίσης άλλες ιατρικές παθήσεις για τις οποίες η απώλεια μαλλιών είναι ένα σύμπτωμα. Κανονικά, όταν η υποκείμενη πάθηση αντιμετωπίζεται θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη φυσιολογική ανάπτυξη.

Τον τοκετό σε οποιαδήποτε ηλικία μπορεί επίσης να προκαλέσει αραίωση των μαλλιών. Και πάλι φυσιολογική ανάπτυξη θα πρέπει να συνεχιστεί.

Νεαρές γυναίκες είναι, επίσης, πολύ καλά το βάρος τους και να δοκιμάσετε όλα τα είδη των δίαιτες για να προσπαθήσουμε και να μειώσει το βάρος. Είναι γνωστό ότι τα μαλλιά είναι σε μεγάλο βαθμό για την καλή υγεία σε επαρκείς ποσότητες βιταμινών και ανόργανων συστατικών και ότι μια φτωχή πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών μπορεί να οδηγήσει σε αραίωση. Για παράδειγμα, αν και δεν είναι κοινή, μια ανεπάρκεια της βιταμίνης Β (βιοτίνη) είναι γνωστό για να προκαλέσει κάποια φαλάκρα.

Νεαρές γυναίκες ενεργά δίαιτα με τρόπο που να οδηγεί σε ανεπάρκεια βιταμίνης αυτό μπορεί επίσης, να δημιουργήσει κάποιες balding.

Ωστόσο, υπάρχει μία αιτία της balding σε γυναίκες που είναι πολύ πιο διαδεδομένη από ό, τι όλοι οι άλλοι μαζί. Παρόλο που είναι λιγότερο γνωστό είναι γυναίκες, όπως και οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από φαλάκρα σχεδίων. Αυτή είναι μια κληρονομική γενετική πάθηση που προδιαθέτει τον πάσχοντα για την αραίωση των μαλλιών. Ενώ είναι απίθανο ότι θηλυκή φαλάκρα σχεδίων μπορεί να οδηγήσει σε φαλάκρα σε νεαρές γυναίκες όπως στους άνδρες μπορεί να οδηγήσει σε επαρκή εκλέπτυνση να είναι ενοχλητικό. Περισσότερο από τους άνδρες, οι γυναίκες είναι συναισθηματικά τραύματα από οποιουδήποτε βαθμού απώλεια μαλλιών. Νεαρές γυναίκες ακόμα περισσότερο.

Αραίωση των μαλλιών σε νεαρές γυναίκες δεν είναι κοινή και οι περισσότερες από τις αιτίες μπορεί να αντιστραφεί για να αποκαταστήσει τη φυσιολογική ανάπτυξη. Αυτό δεν είναι η περίπτωση με τη θηλυκή φαλάκρα σχεδίων, αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα άριστο προϊόν το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον FDA για τη θεραπεία αραίωση των μαλλιών στις γυναίκες. Ενώ υπάρχει μόνο ένα εγκεκριμένο προϊόν που έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό ως φαλάκρα θεραπεία για τις γυναίκες, στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά όχι όλα.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση την προώθηση balding, είτε από άντρες ή γυναίκες, είναι σημαντικό να αναλάβει οποιαδήποτε μορφή της θεραπείας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Όσο πιο γρήγορα θα αναλάβουν τη θεραπεία το καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να περιμένετε.

Το FDA εγκεκριμένο προϊόν που εγκρίνεται για την απώλεια μαλλιών σε νεαρές γυναίκες είναι το minoxidil. Minoxidil έχει αποδειχθεί να είναι αποτελεσματική, ωστόσο, μία εταιρεία που έχει τώρα, σε συνδυασμό με τη χρήση της minoxidil με μια σειρά βασικών μαλλιά θρεπτικά συστατικά που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα regrowth τρίχας.

Είναι αρκετά συχνή στους άνδρες να αντιμετωπίσετε απώλεια μαλλιών. Οι νέες γυναίκες και οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, ωστόσο δεν έχουν ανοσία και αν είστε ένας από εκείνους που βιώνουν κάποια μορφή της balding θα πρέπει να εξετάσει τις επιλογές σας το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχει ένα FDA ενέκρινε τη φαλάκρα θεραπεία για τις γυναίκες που πρέπει να δοκιμάσετε, εφόσον έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο ένα ιατρικό πρόβλημα.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY