γκοτζι μπερι – απόψεις, δοσολογία,παρενεργειες, τιμή, πού να αγοράσετε goji berry

Σε κάποιο σημείο στη ζωή μας, και θα είμαστε αντιμέτωποι με την πρόκληση απώλειας βάρους. Κάποιοι μπορεί να έχουν επιτυχία. Κάποια μπορεί να είναι ακόμα μάχες, ενώ μερικοί μπορεί να έχουν εντελώς χάσει τη μάχη με την αύξηση του σωματικού βάρους. Για αυτούς που ακόμα προσπαθεί να κερδίσει αυτό το φαινομενικά δύσκολο πόλεμο, γκοτζι μπερι μπορεί να είναι κάτι που θα σας ενδιαφέρει.

Το γκοτζι μπερι επίσης γνωστό ως το wolfberry είναι ένα μικρό, φωτεινό κόκκινο μούρο που τα ίχνη της προέλευσης την Κίνα, τη Μογγολία και το Θιβέτ. Goji berry καλλιεργεια μπορεί επίσης να βρεθεί στη Νότια Ευρώπη. Μπορεί είτε να καταναλωθεί φρέσκο ή αποξηραμένο.

Σήμερα, έχει σιγά-σιγά να βρει το δρόμο του στη Δυτική αγορά, λόγω της οφέλη από την απώλεια βάρους. Αυτό μπορεί να είναι μια σχετικά νέα ανακάλυψη του Δυτικού πολιτισμού, αλλά και στην Κίνα και άλλες γειτονικές χώρες, οι άνθρωποι έχουν εκμεταλλευόμενοι την υγεία δυναμικό του αυτό το μούρο, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Έχει touted ως ένα “superfood” από αρκετές fitness και της διατροφής εταιρείες. Προϊόντα απώλειας βάρους που περιέχει το γκοτζι µnepias ένα συστατικό που κατέκλυσαν την αγορά με την ελπίδα να βοηθήσει τους καταναλωτές που έχουν δυσκολία να χάσουν βάρος.

γκοτζι μπερι – λειτουργεί

goji berryΠώς γκοτζι μπερι προωθήσει την απώλεια βάρους; Λειτουργεί βασικά με την επιτάχυνση της μεταβολικής διαδικασίας του σώματος. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται λόγω της παρουσίας μεγάλων ποσοτήτων αντιοξειδωτικών που βρέθηκαν στο γκοτζι μπερι. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι μια δίαιτα που αποτελείται μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών που προάγει την απώλεια βάρους. Μεταξύ των τροφίμων που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, γκοτζι μπερι τάξεις στην κορυφή. Έχει 25% περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα βατόμουρα, 2.5 φορές περισσότερο από ό, γρανάτης και 10 φορές περισσότερο από ό, βατόμουρα και φράουλες.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για να εξετάσει για μια επιτυχημένη απώλεια βάρους είναι ο γλυκαιμικός δείκτης (GI). Ο γλυκαιμικός δείκτης καθορίζει το πόσο γρήγορα το φαγητό μετατρέπεται σε γλυκόζη ή σάκχαρο στο αίμα. Ένα τιμή από 100 υποδεικνύει ότι πρόκειται για καθαρή γλυκόζη, αυτά εκτιμημένη 70 ή υψηλότερο είναι το υψηλό GI, ενώ εκτίμησε κάτω από 55 θεωρούνται χαμηλού GI.

Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι πιο πιθανό να ικανοποιήσει την όρεξή σας αντί να την αυξήσει. Τρώτε τροφές που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη θα ελαχιστοποιήσει την τάση σας να καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες και ως εκ τούτου να σας βοηθήσει να κερδίσει το βάρος. Ρίξτε μια ματιά στο GI του γκοτζι μπερι σε σύγκριση με άλλα φρούτα:

γκοτζι μπερι – 29

Apple – 38

Πορτοκαλί – 42

Μπανάνα – 25

Πεπόνι – 65

Σταφίδες – 64

Καρπούζι – 72

γκοτζι μπερι είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες με 21 τοις εκατό ινών κατά βάρος. Είναι επίσης μια καλή πηγή χρωμίου, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απώλειας βάρους.

Επίσης, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην μετατροπή της τροφής σε ενέργεια αντί να το αποθηκεύει ως λίπος. Επειδή γκοτζι μπερι βοηθήσει να ανακουφίσει το άγχος, συναισθηματικό φαγητό και την λαχτάρα για ζαχαρούχα, υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα αποφεύγονται.

γκοτζι μπερι είναι, επίσης, θεωρείται ως Προσαρμογόνα. Προσαρμογόνα είναι φυσικά συστατικά που βοηθούν να βελτιώσουμε την αντίσταση του οργανισμού μας κατά τη διάρκεια ανεπιθύμητες συνθήκες. Έτσι, όταν την άσκηση, την κατανάλωση γκοτζι μπερι θα βελτιώσει την αντοχή σας, τη χρήση οξυγόνου και την κυκλοφορία τους. Θα είναι σε θέση να αντέξει πλέον προπονήσεις και έτσι σας επιτρέπουν να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Εκτός από τα οφέλη απώλειας βάρους, το γκοτζι μπερι είναι γεμάτη με άλλα οφέλη για την υγεία. Για χιλιάδες χρόνια, οι Κινέζοι έχουν χρησιμοποιήσει πάντα γκοτζι μπερι για τη ζωτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Έχουν αποδειχθεί ότι είναι καλό για το ανοσοποιητικό σύστημα, την υγεία των ματιών, την αντι-γήρανση, τις καρδιακές παθήσεις, αυτοάνοσες διαταραχές, και πολλά άλλα. Μερικοί χρησιμοποιούν ακόμη και goji σαν cream.

γκοτζι μπερι – γνώμες (κριτικές)

goji_Το γκοτζι μπερι σίγουρα δεν είναι όλη η διαφημιστική εκστρατεία. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει ιστορίες και σχόλια από ανθρώπους που έχουν την εμπειρία της δύναμης του γκοτζι μπερι.

Πριν από την κατανάλωση του γκοτζι μπερι, ήμουν στο 308 λίρες. Τώρα το βάρος μου είναι 245 κιλά μετά από δύο μήνες από την κατανάλωση. Στην αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει τα αποτελέσματα. Αλλά τελικά το έκανα όπως μου την οικογένεια και τους φίλους αρχίσει να συμπληρώνει με την μεταβολή του βάρους. 63 κιλά είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για εμένα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανεπιτυχείς φορές που είχα με την απώλεια βάρους. Τώρα είμαι ενθουσιασμένος για να χάσει περισσότερα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ποτέ να πάει πίσω για να μου υπέρβαρα αυτο. γκοτζι μπερι, είναι καταπληκτικό! Είναι σαν μια απάντηση για την προσευχή μου!

-William A. –

Έχω συνεχώς προσπαθούν να χάσουν βάρος από τότε που γέννησα το τελευταίο παιδί με καισαρική επέμβαση. Εγώ απλά δεν μπορούσα να χάσω τα περιττά κιλά που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Γράφτηκα τον εαυτό μου ή τοπικό γυμναστήριο και ένα fitness trainer, και κόψτε μου την πρόσληψη θερμίδων. Μερικές φορές έχω θα χάσει μια λίβρα ή δύο, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τον εαυτό μου να κερδίζει και πάλι. Ήταν απογοητευτικό να πούμε το λιγότερο. Όταν άκουσα για το γκοτζι μπερι, δεν μπορούσα να περιμένω να το δοκιμάσω. Στην πρώτη μου εβδομάδα από την κατανάλωση γκοτζι μπερι, θα παρατηρήσετε μια ακίδα για την ενέργεια μου. Άρχισα να ξοδεύουν περισσότερες ώρες να μου ρουτίνες φυσικής κατάστασης και θα παρατηρήσετε επίσης η όρεξη μειώνεται. Είμαι σχεδόν στον τρίτο μήνα, και ήδη έχασα 33 κιλά. Δεν μπορώ να περιμένω να χάσεις περισσότερα!

-Jenna R

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το προϊόν λειτουργεί πραγματικά! Έχασα 5 εκατοστά από την κοιλιά μου από την κατανάλωση του γκοτζι μπερι. Πήρα το προϊόν πριν από κάθε γεύμα. Επίσης ενσωματωθεί με γυμναστήριο συν έκανα κάποια λειτουργία, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα απλά με κράτησε κίνητρα για να παραμείνουν σε τροχιά μου ταξίδι απώλειας βάρους. Επίσης, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν θα σκεφτούν δύο φορές να συστήσω αυτό το προϊόν!

-Barry V. –

Ενώ vacationing πριν από τέσσερα χρόνια, έπεσα σε μια ανοιχτή σκάλα. Έπρεπε να υποβληθούν σε σωματική θεραπεία για το κάταγμα του αυχένα και των σπονδύλων. Πήρε κάποιο χρόνο για να ανακάμψει, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει η κινητικότητα μου. Δυστυχώς, δεν ήμουν σε θέση να επιστρέψω στην κανονική μου δραστηριότητες. Απλά δεν φαίνεται να έχουν την ενέργεια για να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα. Είναι κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά ότι το βάρος μου πρόβλημα ξεκίνησε. Θα ήταν 260 κιλά. Άκουσα για το γκοτζι μπερι μέσα φίλε μου. Αν και έχω δοκιμάσει αρκετά διαιτητικά χάπια, χωρίς αποτέλεσμα, θα ήταν ακόμα αισιόδοξος ότι θα χτυπήσει το τζάκποτ, αυτή τη φορά. Μετά τη λήψη γκοτζι μπερι συμπληρώματα, έχασα 21 κιλά στην πρώτη μου δύο εβδομάδες. Φαίνεται πως κατάφερα αυτή τη φορά. Είμαι ελπίζοντας να χάσω περισσότερα και δεν μπορώ να περιμένω για να δείτε την κλίμακα συμβουλή στα 200 κιλά.

– Ιάσων Α. –

γκοτζι μπερι – παρενέργειες

γκοτζι μπεριγκοτζι μπερι έχει καμία επιβλαβή συστατικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες ή παρενέργειες. Δεν υπήρξε καμία αναφορά από κανένα παράπονο από την κατανάλωση του Goji berry. Είναι φυσικό, ασφαλή, και το σημαντικότερο ένα ισχυρό βάρος απώλεια βοήθεια.

Οι ειδικοί σε θέματα υγείας απλά να προειδοποιήσω όσους είναι έγκυος και εκείνες που θηλάζουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αντιμετώπιση με συμπληρώματα διατροφής, όχι μόνο με το Goji berry. Αν είστε σε τακτική φαρμακευτική αγωγή, θα ήταν καλύτερο να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας καθώς αυτό μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε αρνητική αλληλεπίδραση με τα ναρκωτικά σας.

Επίσης, οι καταναλωτές είναι πάντα συμβουλεύει να ακολουθήσετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

γκοτζι μπερι – τιμή

Το Goji berry τιμή είναι μεταξύ τους ανταγωνιστικές τιμές χάπια διατροφής εκεί έξω. Μερικά Goji συμπληρώματα που πωλούνται σε υψηλότερη τιμή από τους άλλους. Το κλειδί για να αγοράσετε το σωστό εμπορικό σήμα του Goji berry συμπλήρωμα δεν είναι στην τιμή, αλλά τα συστατικά ή τη σύνθεση. Πάντα να κάνετε μια συνήθεια να ελέγχετε την ετικέτα πιο ειδικά, όταν πρόκειται για τα χάπια διατροφής.

γκοτζι μπερι – πού να αγοράσετε (φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, σε απευθείας σύνδεση;)

Πιο Goji berry προϊόντα που πωλούνται σε απευθείας σύνδεση. Αν θέλετε να ξέρετε πού να αγοράσει (φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, σε απευθείας σύνδεση;) και άλλες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να αποφύγετε τις απάτες και ή πλαστά προϊόντα.

Περίληψη

Goji2Αν έχετε χάσει σας απώλεια βάρους μάχη, είναι η ώρα να εξετάσει τη λήψη γκοτζι μπερι συμπληρώματα. Δεν μπορεί να ελέγξει κανείς την όρεξη και όχι αρκετό χρόνο και ενέργεια για να ασκείστε τακτικά είναι οι δύο μεγάλες ένοχοι της αύξησης του βάρους. Λαμβάνοντας Goji berry θα απευθύνονται σε αυτά τα δύο εμπόδια για σας.

γκοτζι μπερι έχει ιδιαίτερα συνιστάται από τους εμπειρογνώμονες γυμναστήριο σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα ασφαλές και φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που μπορείτε να εξαρτηθείτε από. γκοτζι μπερι έχει αποδειχθεί στην εργασία για χιλιάδες ανθρώπους που το έχουν δοκιμάσει. Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, γκοτζι μπερι θα σας καταπλήξει με τα αποτελέσματα.

γκοτζι μπερι δεν είναι μόνο μεγάλη για την απώλεια βάρους. Είναι επίσης γεμάτη με άλλα οφέλη για την υγεία. Τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία είναι ό, τι κέρδισε το γκοτζι μπερι την πρώτη θέση στη λίστα των superfoods. Στην πραγματικότητα, ο David Wolfe, ένα superfood γκουρού, παραθέτει το κόκκινο μούρο νούμερο ένα στα “Superfoods: Τα Τρόφιμα και την Ιατρική του Μέλλοντος” βιβλίο.

Ο δυτικός κόσμος πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει τα οφέλη για την υγεία του γκοτζι μπερι. Κάτι η ανατολική κουλτούρα έχει από καιρό εκμεταλλευτεί αιώνες πριν. Το Φαγητό και το Φάρμακο έχει επίσης αναγνωρίσει τα οφέλη του Goji μούρα. Δώστε αυτά τα μούρα Goji δοκιμάσετε και να δείτε για τον εαυτό σας γι ‘ αυτό και ονομάζεται ένα superfood. Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και τακτική άσκηση, Goji μούρα μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να χάσετε τα κιλά αποτελεσματικά.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY