Για Ποιον Είναι το Xtrasize;

αισθησιακό ζευγάριΛοιπόν, πώς είναι η συνολική σας απόδοσή σε μια σεξουαλική δραστηριότητα;

Η εταιρεία του Xtrasize προωθεί ότι πρόκειται για μια ισχυρή και ασφαλή φόρμουλα με τα αποτελεσματικά συστατικά, Tribulus Terrestris, σπόροι Cuscuta κλπ, ενώσεις που αναγνωρίζονται ότι αυξάνουν την παραγωγή σπέρματος για να εντείνουν ισχυρότερους και πιο ευαίσθητους οργασμούς.

Βάλτε τέλος στην πρόωρη εκσπερμάτωση, που σημαίνει ότι αν εγώ σαν πελάτης χρησιμοποιούσα αυτό το προϊόν, θα είχα την ικανότητα να ελέγχω την εκσπερμάτωση και να μην ολοκληρώνω πολύ σύντομα.

Το Epimedium που είναι επίσης γνωστό ως (Horny Goat Weed) διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία και τη λίμπιντο για να κάνει το σεξ πιο ευχάριστο. Τα Ginseng, Damiana, κλπ ενισχύουν την ενέργεια και την αντοχή σας για ευξημένη σεξουαλική απόδοση και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Τα μούρα Saw Palmetto είναι αναγνωρισμένα ότι xtrasize τιμη βελτιώνουν την υγεία του αδένα του προστάτη από τη διεύρυνση, η οποία ουσιαστικά στηρίζει και διατηρεί τη γενική, καθώς και τη σεξουαλική υγεία των ανδρών.

Επιπλέον, σεξουαλικά αφροδισιακά, όπως τα Φύλλα Ginkgo, Μούρα Hawthorn, κλπ πρωθούν τη μεγαλύτερη ροή του αίματος στους θαλάμους στύσης του πέους και τα ανδρικά γεννητικά όργανα, το οποίο θεραπεύει την κατάσταση της στυτικής δυσλειτουργίας (ED).

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο κύριος στόχος του Xtrasize είναι να κάνει τους άνδρες να αρχίσουν να λειτουργούν πολύ καλύτερα με πιο σκληρές, πιο σταθερές και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις.

Ένας λόγος για τον οποίο δεν δοκίμασα ποτέ αυτή τη φυσική φόρμουλα, είναι γιατί γνωρίζω ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν χάπια μεγέθυνσης που θα κάνουν το μέγεθος του πέους να αυξηθεί δραματικά, δηλάδη 3-4 “ίντσες. Που στην περίπτωσή μου, χρειαζόμουν τις επιπλέον ίντσες για το επιθυμητό μέγεθος του πέους μου.

Πώς το ξέρω? Έχω δοκιμάσει κάποια χάπια από αυτή την κατηγορία για να μεγαλώσω το πέος μου και ήμουν ένας από εκείνους τους άτυχους που το κάτω μέλος μου δεν μεγάλωσε ούτε λίγο, παρόλο που αυτός ήταν ο μόνος στόχος μου.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, τα χάπια Xtrasize δίνουν μια ισχυρή ώθηση στις  στύσεις, που κάνουν το πέος να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο όταν είναι σε στύση από την τεράστια ποσότητα αίματος που ρέει στους τους ιστούς στύσης.

Και με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε μόνο να “βοηθήσει” στην αύξηση του μεγέθους του πέους!

Πώς να πάρετε το Xtrasize;

xtrasizeΤο μόνο που χρειάζεται από εμάς ως χρήστες είναι να λαμβάνουμε 2 κάψουλες την ημέρα. Συστείνουν να παίρνουμε ένα χάπι μία φορά το πρωί και μία φορά το βράδυ.

Με την πρώτη εβδομάδα, αναφέρουν ότι θα αρχίσουμε να παρατηρούμε βελτιώσεις, καθώς το σώμα αρχίζει να λαμβάνει τα συστατικά και προετοιμάζεται για τις αλλαγές. Αλλά όχι, για να αποκτήσουμε τα πλήρη οφέλη, θα πρέπει να το χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση για το συνιστώμενο χρονικό διάστημα των 3-6 μηνών.

Επιπλέον όταν σταματήσουμε να παίρνουμε τα χάπια, δεν θα φύγουν τα αποτελέσματα, δεδομένου ότι ενισχύει το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα και με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν μια πιο σταθερή και σκληρή στύση, καθώς και τις θετικές σεξουαλικές εμπειρίες για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY