Γιατί Μερικοί Titan gel Άντρες Δεν Πάρετε Μια Στύση;

Γιατί Μερικοί Titan gel Άντρες Δεν Πάρετε Μια Στύση;
Rate this post

titan geΣτυτική δυσλειτουργία αναφέρεται στην αδυναμία ενός άνδρα για να πάρει και/ή να διατηρήσει μια στύση, η οποία συχνά οδηγεί σε Titan gel απογοητευτικά σεξ. Αυτό τελικά προκαλεί περισσότερα ζητήματα όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση, χαμηλή αυτοπεποίθηση και ακόμη και η αποχή από σεξουαλικές καταστάσεις.

Τι Προκαλεί Στυτική Titan gel Δυσλειτουργία;

Η στυτική δυσλειτουργία είναι κατά κύριο λόγο προκαλείται από μια φυσική διαταραχή, η οποία με τη σειρά της προκαλεί την εσφαλμένη  titan gel greeceροή του αίματος στο πέος. Όταν η ροή του αίματος στο πέος είναι περιορισμένη, τα προβλήματα στύσης μπορεί να προκύψει. Ορισμένες ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στύσης περιλαμβάνουν:

Νόσο του πάρκινσον

Υψηλή Χοληστερόλη

Υψηλή χοληστερόλη

Υψηλή πίεση αίματος

Αθηροσκλήρωση

Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Τα προβλήματα του θυρεοειδούς

Υπάρχουν, επίσης, τα ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα άτομο να έχουν στυτική δυσλειτουργία όπως:

Andropause

Κατάθλιψη

Το άγχος

Υπάρχει μια πιθανότητα να αναπτύξουν στυτική δυσλειτουργία, αν ένας άνθρωπος έχει μία ή περισσότερες  titan gel greece από αυτές τις ασθένειες. Αυτό μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό για έναν άνθρωπο να ασχοληθεί με, λόγω της αυξημένης επιβάρυνσης που φέρνει στην κορυφή από ό, τι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή του. Ένα πράγμα που πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν είναι ότι υπάρχουν πολλές μέθοδοι θεραπείας διαθέσιμες και στυτική δυσλειτουργία μπορεί συνήθως να διορθωθεί με τη σωστή θεραπεία.

Πώς Μπορώ Να Θεραπεύσει Τη Στυτική Δυσλειτουργία;

Εμφυτεύματα πέους – Σε περιπτώσεις όπου η από του στόματος φάρμακα δεν βοήθησε, στη συνέχεια, εμφυτεύματα πέους μπορεί να βοηθήσει έναν άντρα να πάρετε μια στύση. Υπάρχουν μερικές παραλλαγές εμφυτεύματα πέους, που κυμαίνονται από ένα μοναχικό νάρθηκα σαν αντικείμενο σε ένα πιο πολύπλοκο, αντλία και η δεξαμενή του συστήματος. Το τελευταίο είναι πιο άνετα, επειδή το πέος είναι σε θέση να limp όταν ένας άνθρωπος δεν είναι ενεργοποιημένη.

Πέους ενέσεις – Για ορισμένες περιπτώσεις, πέους ενέσεις είναι πιο κατάλληλο. Οι άνδρες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι ενέσεις και οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ήπια επώδυνες. Μια βελόνα θα εισαχθεί στην πλευρά του πέους και φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να αντληθεί, η οποία θα βοηθήσει τον άνθρωπο να πάρετε μια στύση και να το κρατήσει από μισή ώρα έως λίγες ώρες.

Από του στόματος φάρμακα – Αυτό είναι ίσως ένα από τα απλούστερα και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης. Ένας ασθενής θα πρέπει να συνταγογραφείται με χάπια μετά την επίσκεψη σε ένα γιατρό. Αυτά τα χάπια πρέπει να λαμβάνονται πριν από τη σεξουαλική επαφή, η οποία τους επιτρέπει να έχουν μια σκληρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας στύση. Τα κοινά αυτά περιλαμβάνουν το Viagra και το Levitra.

Είναι σημαντικό για τους άνδρες να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να υποφέρουν στη σιωπή. Από την αυτο-συνείδηση, πολλοί άνδρες αντισταθεί Titan gel διαβούλευση με ένα γιατρό και θα προτιμούσε να ασχοληθεί με το ζήτημα ιδιαιτέρως. Αυτός είναι ο λόγος πολλά άτομα να προσπαθούν να αγοράσουν στη μαύρη αγορά, ανέγερση χάπια, πάνω από το διαδίκτυο, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικά προβλήματα υγείας αν καταναλώνει ένα πλαστό προϊόν, ή πάρα πολύ.

LEAVE A REPLY