Βότανα και Τρόφιμα για τη Φυσική Θεραπεία της Στυτικής Δυσλειτουργίας

στυτική δυσλειτουργίαΗ στυτική δυσλειτουργία είναι μια κατάσταση κατά την οποία οι άνδρες δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν μια σταθερή στύση. Αυτό τους εμποδίζει από το να απολαμβάνουν τις προσωπικές τους στιγμές με τους παρτενέρ τους και τους κάνει να αισθάνονται απογοήτευση και αμηχανία. Οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να κρύβουν αυτή την κατάσταση από φίλους, συγγενείς, ακόμα και από τον γιατρό τους. Το να το κρύβουν δεν τους κάνει καθόλου καλό, γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αναζητούν καν κάποια θεραπεία. Βρίσκονται σε μια φάση άρνησης και το μόνο που ελπίζουν είναιότι η κατάσταση θα εξαφανιστεί. Μια τέτοια στάση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη, διότι η στυτική δυσλειτουργία δεν εξαφανιστεί απλώς εν μία νυκτί. Τα καλά νέα είναι ότι είναι θεραπεύσιμη με φυσικά μέσα. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτή και δεν πρέπει να την αγνοείτε. Η θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι δυνατή μόνο με τη χρήση βοτάνων και τροφίμων, οπότε τίποτα δεν είναι πιο εύκολο.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να καταλάβουμε τι προκαλεί τη στυτική δυσλειτουργία στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σε ορισμένους άνδρες θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας υπάρχουσας ιατρικής πάθησης ή συνταγογραφούμενων χαπιών. Το πιθανότερο είναι ότι θα φύγει όταν σταματήσετε να παίρνετε αυτά τα χάπια ή όταν πάρετε υπό έλεγχο την κατάσταση. Σε άλλες περιπτώσεις, η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται από το υπερβολικό άγχος. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική υγεία που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορείτε καν να τους σκεφτείτε όλους . Πολλοί άνδρες δεν μπορούν καν να φανταστούν ότι ο δικός τους τρόπος ζωής μπορεί να καθορίσει τη στυτική δυσλειτουργία.

η σόγια και τα καρύδιαΥπάρχουν πολλά βότανα και τρόφιμα που βοηθούν ένα άτομο να επανέλθει. Η υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ορισμένες βιταμίνες και μέταλλα. Εφ ‘όσον τρώτε xtrasize κριτικες τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε βελτίωση στη σεξουαλική υγεία σας. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και κυνηγήστε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Τα μούρα είναι τέλεια για την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, περιλαμβάνετε στη διατροφή σας δημητριακά ολικής αλέσεως, καθώς είναι πολύ θρεπτικά. Φάτε σόγια, ξηρούς καρπούς, σπόρους και προσθέστε το ελαιόλαδο σε ότι μαγειρεύετε. Σταματήστε το κάπνισμα και μην πίνετε αλκοόλ, ειδικά πριν από προσωπικές στιγμές. Το νερό είναι επίσης σημαντικό και φροντίστε να πίνετε αρκετό. Οι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα.

Το σώμα σας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βοήθεια για να γίνει και πάλι πλήρως λειτουργικό ακόμα και αν του παρέχετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Υπάρχουν πολλά βότανα που θεραπεύουν τη στυτική δυσλειτουργία. Μερικά από αυτά είναι επίσης πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, ενώ άλλα αντιμετωπίζουν επίσης και άλλα προβλήματα όπως η κακή κυκλοφορία του αίματος ή οι ορμονικές ανισορροπίες, σημαντικές αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY