Αυτό που Πραγματικά Σας Κρατά Πίσω – η Διερεύνηση Κοινά Εμπόδια για την Απώλεια Βάρους

Στον τομέα της απώλειας βάρους, η επιτυχία είναι σπάνια. Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμη πιο σπάνια είναι η κατανόηση των πραγματικών εμποδίων για την επιτυχία. Ενώ πολλές μελέτες, ερωτηματολόγια και ομάδες εστίασης έχουν προσπαθήσει να προσδιορίσει τι αναστέλλει την απώλεια βάρους, αν δεν ακολουθούν το άτομο και τον παρατηρούμε σε κάθε πτυχή της ζωής του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι πραγματικά αποτρέπει την απώλεια βάρους.

Ενώ πολλοί άνθρωποι θα εξετάσει αυτή την ιδέα αδύνατο, αυτό είναι ακριβώς ό, τι μια κατοικημένη fitness camp.

Επίσης γνωστό ως μια απώλεια βάρους στρατόπεδο, ή υποχώρηση, μια κατοικημένη πρόγραμμα σπίτια τους πελάτες και παρακολουθεί τους όσο 12 ώρες ανά ημέρα. Οι πελάτες τηρούνται και παρακολουθούνται από τους επαγγελματίες φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς προχωρούν από τη μία άσκηση συστατικό του προγράμματος σε ένα άλλο. Οι περισσότεροι απώλεια βάρους στρατόπεδα, επίσης, οι πελάτες που πληρούν εβδομαδιαία ή δύο φορές την εβδομάδα με έναν διατροφολόγο, και επιλέξτε μερικά από αυτά τα προγράμματα έχουν οι πελάτες συνεδριάζουν κάθε εβδομάδα με την κλινική ψυχολόγο. Στους πελάτες παρέχονται όλα τα γεύματα θα πρέπει, ενώ στο πρόγραμμα, και να δώσει ένα διαμέρισμα στυλ δωμάτιο για να μείνουν.

Προκειμένου για την πλήρη μέτρο του πελάτη πρόοδο, και να εντοπίζει τυχόν αποκλίσεις από το μενού, η αθλητική κατασκήνωση θα έχουν οι πελάτες ζυγίζει κάθε βδομάδα, και μερικές φορές δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει γυμναστήριο στρατόπεδα από τα τυπικά προγράμματα απώλειας βάρους, είναι ότι η κατοικημένη ρύθμιση επιτρέπει στον πελάτη είναι συμπεριφορές που πρέπει να παρακολουθούνται όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Τι βγαίνει από αυτή την παρακολούθηση; Βλέποντας τον πελάτη για την πλειοψηφία, κάθε μέρα για 30, 60 ή 90 ημερών επιτρέπει στην ομάδα από επαγγελματίες του fitness, διατροφολόγο, και την κλινική ψυχολόγο για να καθορίσει τι πραγματικά κατέχει τον πελάτη πίσω όχι μόνο από το τι ο πελάτης λέει την κρατάει πίσω.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά είναι ότι οι υποκείμενες αιτίες του πελάτη έλλειψη επιτυχίας, που είναι συχνά δεν είναι συνειδητά, να γίνει εμφανής. Μέσα από την προσεκτική εξέταση του πελάτη σε κάθε πιθανή κατάσταση, η απώλεια βάρους στρατόπεδο ανακοινώσεις όλες τις μικρές, φαινομενικά ασήμαντες αποκλίσεις στη συμπεριφορά της, που χρησιμεύουν ως λεπτό δείκτες της πραγματικής προσωπικότητας. Ο πελάτης είναι πραγματική προσωπικότητα είναι συχνά αυτό που δεν συνειδητά να παρουσιάσει στον κόσμο, και είναι συχνά μια πολύ σαφέστερη εικόνα του τι είδους άνθρωπος είναι.

Ως πελάτες, και τους ανθρώπους γενικά, και συχνά είναι πολύ επιλεκτική στο τι παρουσιάζουν τον κόσμο, αυτό που παρατηρείται συχνά από τους άλλους είναι μια ιδανική εκδοχή του πραγματικού προσώπου. Στην περίπτωση των τυπικών προγράμματα γυμναστικής που αντιτίθενται σε γυμναστήριο, στρατόπεδα, αυτή η επιλεκτική παρουσίαση μπορεί συχνά μάσκα του πελάτη πραγματική προσωπικότητα, και να παραπλανήσουν τους επαγγελματίες γυμναστήριο. Προφανώς, όταν συμβαίνει αυτό, δεν είναι μόνο ο πελάτης σε άρνηση σχετικά με τις πραγματικές αιτίες της αποτυχίας της να χάσετε βάρος, αλλά είναι, επίσης, να εξαπατά τους επαγγελματίες του fitness. Χωρίς να έχει ολοκληρώσει την ακριβή εικόνα για το άτομο που προσπαθεί να βοηθήσει, ακόμη και πολύ ειλικρινείς προσπάθειες για να την βοηθήσει να χάσει βάρος, θα είναι αναποτελεσματική.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο πελάτης θα αποφύγουν να παρουσιάσουν μια ακριβή εικόνα για τον εαυτό της για αυτά που προσφέρει για να βοηθήσει.

Για το ένα, πολλοί πελάτες έχουν απόπειρα απώλειας βάρους πολλές φορές, και παραμένουν άκαρπες. Αυτές οι επανειλημμένες αποτυχίες έχουν οδηγήσει σε έναν πελάτη που μπορεί να είναι πολύ επιθετικός με το ποσό του πόνου αυτές οι αποτυχίες έχουν προκαλέσει, και όλες τις συμπεριφορές που έχει αναπτυχθεί για να αντισταθμίσει αυτό το πόνο. Για παράδειγμα, ο πελάτης είναι πολύ πιθανό να είναι απίστευτα άβολα να το πει σε κανέναν, ακόμα και ένα επαγγελματικό γυμναστήριο, ότι κραιπάλη τρώει στο σπίτι μόνη της, ειδικά μετά την προσπάθεια να λιμοκτονήσει λεπτό, ή ότι έχει πει ψέματα σχετικά με την πρόσληψη τροφής για την οικογένεια και τους φίλους.

Ενώ ο πελάτης μπορεί να είναι πολύ αμυντική και προστατευτική για συζητώντας για το παρελθόν της απώλειας βάρους προσπάθειες και αποτυχίες, μπορεί επίσης να μην είναι πλήρως ενήμεροι για τους λόγους που εμπλέκεται σε αυτές τις συμπεριφορές. Σε περίπτωση που ο πελάτης που έχει επικαλυφθεί η συμπεριφορά της προς τον έξω κόσμο για πολλά χρόνια, πιθανότατα επίσης μασκοφόροι την συμπεριφορά της για τον εαυτό της. Τι αυτό σημαίνει είναι ότι έχει χάσει την επαφή με τους πραγματικούς λόγους μπορεί να είναι ελκυστικό σε αυτο σαμποτάζ συμπεριφορές που προκαλούν την αποτυχία στην απώλεια βάρους. Σαφώς, σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, οι πραγματικοί λόγοι για τον πελάτη είναι η έλλειψη της επιτυχίας παραμένει ασαφής και μη.

Αυτό είναι όπου η απώλεια βάρους στρατόπεδα γίνει ανεκτίμητη.

Επειδή ο υπολογιστής-πελάτης παρακολουθείται για τόσο πολλές ώρες την ημέρα, λογοδοτούν στο πρόγραμμα, μέσω εβδομαδιαίων βάρος, και σε ορισμένες περιπτώσεις, συνάντηση με τον κλινικό ψυχολόγο εβδομαδιαία, μια πραγματικά ακριβή εικόνα για το είδος του ατόμου που μπορεί να αναπτυχθεί. Ενώ ορισμένα προγράμματα-πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να επιχειρούν να συγκαλύψουν τη συμπεριφορά τους, είναι πολύ περιεκτική προγράμματα που αναγνωρίζουν ότι μέσα από μια πολύ διαφορετική προσέγγιση, ο πελάτης είναι πραγματική προσωπικότητα θα είναι σαφές. Για παράδειγμα, πολλοί απώλεια βάρους στρατόπεδα θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες που ο πελάτης θα πρέπει προηγουμένως να αποφεύγεται. Φανταστείτε, για παράδειγμα, το 44 χρονών και μητέρα τριών παιδιών που παίζουν ποδόσφαιρο, καγιάκ, ή να κάνει τρεις ώρες ποδήλατο, πεζοπορία, βόλτα με το ποδήλατο. Αναπόφευκτα, όλο της το πρόσωπο τους φόβους, τις ανασφάλειες, και avoidances θα βγει, ανεξάρτητα από τις προσπάθειές της για να τα κρύψει.

Όταν συμβαίνει αυτό, η ομάδα από επαγγελματίες του fitness, διατροφολόγο, και την κλινική ψυχολόγος μπορεί να ερμηνεύσει αυτές τις συμπεριφορές για να αποκτήσουν μια συλλογική κατανόηση της πραγματικής προσωπικότητας του πελάτη. Μόλις αυτή η προσωπικότητα είναι κατανοητό, μια κλινική προσέγγιση θα επιτρέψει για μια λεπτομερή κατανόηση όλων των ίδιους φόβους, avoidances και ανασφάλειες, που θα οδηγήσει στον πελάτη την έλλειψη επιτυχίας στην απώλεια βάρους. Από εκείνο το σημείο, η ομάδα μπορεί στη συνέχεια να περιλαμβάνει μια αποτελεσματική στρατηγική για τη θεραπεία τους πραγματικούς λόγους του πελάτη είναι η έλλειψη της επιτυχίας. Συχνά, αυτή η προσέγγιση σημαίνει μια πλήρη αλλαγή του τρόπου ζωής για τον πελάτη, που συχνά περιλαμβάνουν όχι μόνο την συμπεριφορά γύρω από το φαγητό και την άσκηση, αλλά και τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της ως άτομο. Για το 44 χρονών και μητέρα τριών παιδιών, εκεί ρίχνουν το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο και παρακάμπτουμε τους αντιπάλους, η εμπειρία του να πάει πολύ πέρα από την απλή απώλεια βάρους.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol2/domains/ergostasioygeias.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY