Αρσενική Απώλεια Τρίχας Αίτια και Θεραπείες – Κατανόηση Αρσενική Φαλάκρα Σχεδίων και Τι Μπορείτε Να Κάνετε

Αρσενική Απώλεια Τρίχας Αίτια και Θεραπείες – Κατανόηση Αρσενική Φαλάκρα Σχεδίων και Τι Μπορείτε Να Κάνετε
Rate this post

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των αρσενικών αιτίες της τριχόπτωσης, και χάρη στη σύγχρονη ιατρική, πολλές επιλογές επεξεργασίας απώλειας τρίχας για σας να εξετάσει. Η πλειοψηφία των ανδρών που χάνουν τα μαλλιά τους χάρη να κληρονομήσει τα γονίδια και την φυσιολογική διαδικασία γήρανσης, αλλά υπάρχουν και άλλες αιτίες. Το κλειδί για να επιλέξετε μια αποτελεσματική θεραπεία της τριχόπτωσης είναι να προσδιοριστεί η υποκείμενη αιτία της απώλειας τρίχας και, στη συνέχεια, επιλέξτε μεταξύ των κατατάξεων των μαλλιών απώλεια λύσεις για να βρείτε την πιο κατάλληλη θεραπεία.

Την Αρσενική Φαλάκρα Σχεδίων

Έως και το 90% των ανδρική τριχόπτωση οφείλεται σε αρσενική φαλάκρα σχεδίων, επίσης, που ονομάζεται ανδρογενετική αλωπεκία. Στην περίπτωση αυτή, η αιτία της απώλειας μαλλιών οφείλεται σε γονίδια που κληρονόμησε από τον πατέρα, τη μητέρα, ή και τα δύο. Η παλαιότερη άνθρωπος παίρνει το πιο πιθανό balding είναι να συμβεί, αν και μερικοί άνδρες αρχίζουν να χάνουν τα μαλλιά τους το συντομότερο στα τέλη της εφηβείας ή στις αρχές του είκοσί της.

Αρσενική φαλάκρα εμφανίζεται συνήθως με δύο τρόπους την αραίωση των μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού ή μια υποχωρώντας hairline. Ένας τρόπος για να προβλέψουμε το φαλακρός άνδρας θα αντιμετωπίσετε είναι να εξετάσουμε την απώλεια τρίχας και προκαλεί με τους συγγενείς του. Αυτό δεν είναι πάντα ακριβές, αν και, όπως μερικές φορές την αρσενική φαλάκρα σχεδίων μπορεί να παραλείψετε μια γενιά.

Η αιτία της Ανδρικής Φαλάκρας

Οι ειδικοί λένε ότι το 50% όλων των ανδρών θα βιώσουν την απώλεια τρίχας, που κυμαίνονται από ήπια έως μέτρια, από τη στιγμή που γίνεται 50 ετών, και το 65% των ανδρών θα έχουν αισθητή φαλάκρα από τη στιγμή που είναι 60 ετών. Είτε λόγω γήρανσης, της γενετικής ή ένα συνδυασμό και των δύο, γιατί ακριβώς είναι αυτό που παρουσιάζεται απώλεια μαλλιών;

Η απάντηση είναι μια χημική ουσία που ονομάζεται dehydrotestosterone, ή DHT. Είναι μια αρσενική ορμόνη που συλλέγει και δημιουργεί γύρω από τα θυλάκια τρίχας, προκαλώντας τελικά το θυλάκιο και οι τρίχες να σκοτωθεί. Καθώς τα επίπεδα της DHT αυξηθεί με τη γήρανση, όλο και περισσότερα ωοθυλάκια που επηρεάζονται από αυτό και η απώλεια των μαλλιών γίνεται πιο έντονη.

Άλλα Αρσενικά Αιτίες Της Τριχόπτωσης

Αν το 90% των αρσενική φαλάκρα οφείλεται σε γονίδια και τη γήρανση, και το άλλο 10% των ανδρών που έχουν χάσει ή χάνουν τα μαλλιά τους; Για τους άντρες οι αιτίες της απώλειας μαλλιών μπορεί να κυμαίνεται από ιατρικούς όρους των ζημιών που προκαλούνται από ακραία χτενίσματα ή σκληρή φροντίδα των μαλλιών. Παραδείγματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

Φάρμακα – Μερικά αντικαταθλιπτικά, αντιπηκτικά και φάρμακα για τη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών, όπως υπερβολική Βιταμίνη Α. Χημειοθεραπεία φάρμακα, επίσης, συχνά να προκαλέσει απώλεια μαλλιών.

Σοβαρή Ασθένεια/Χειρουργική – Το σώμα υφίσταται τεράστια πίεση κατά τη διάρκεια μια σοβαρή ασθένεια ή μεγάλο χειρουργείο, συχνά προκαλεί απώλεια μαλλιών μέσα σε τρεις έως τέσσερις μήνες μετά την ασθένεια ή χειρουργική επέμβαση.

Ασθένεια – απώλεια Μαλλιών σε άνδρες μπορεί να είναι η αιτία για μια μη διαγνωσμένη ιατρική κατάσταση, όπως ο λύκος ή ο διαβήτης, ή μυκητιασική λοίμωξη του τριχωτού της κεφαλής.

Ορμόνες – Το ανθρώπινο σώμα περιέχει μια ποικιλία των ορμονών, τόσο το αρσενικό και το θηλυκό, που μπορεί να γίνει ισορροπημένη και να προκαλέσει απώλεια μαλλιών. Ορμονικά προβλήματα που οφείλονται σε μια υπερδραστήρια ή υπολειτουργία του θυρεοειδούς αδένα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών.

Σωστή Διάγνωση

Επειδή υπάρχουν ιατρική, καθώς και γενετικές αιτίες για την αρσενική φαλάκρα σχεδίων, είναι σημαντικό να διαγνώσει σωστά την αιτία πριν να επιλέξετε την πιο κατάλληλη θεραπεία της τριχόπτωσης. Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία.

Αν η αιτία της απώλειας μαλλιών στους άνδρες είναι κάτι άλλο εκτός από τη γενετική και τη γήρανση, τα καλά νέα είναι ότι είναι συχνά αναστρέψιμη μόνο με τη μείωση ή την εξάλειψη το φάρμακο ή την κατάσταση που το προκαλεί. Τον κίνδυνο της αυτο-διάγνωση είναι ότι μια υποκείμενη ασθένεια ή ιατρική κατάσταση θα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς θεραπεία, οδηγεί σε πιο σοβαρά ιατρικά προβλήματα.

Δυνατά αισθήματα και συναισθήματα που σχετίζονται με την απώλεια μαλλιών είναι κατανοητό, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να αποφύγετε διαβούλευση με ένα γιατρό. Ένας γιατρός μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία ιατρική κατάσταση που απαιτεί θεραπεία και την παροχή συμβουλών σχετικά με πιθανές λύσεις.

Κατανόηση Θεραπείες Απώλειας Τρίχας

Για το 90% των ανθρώπων των οποίων η απώλεια μαλλιών οφείλεται σε αιτίες όπως η κοινή αρσενική φαλάκρα σχεδίων, υπάρχουν πολλές θεραπευτικές επιλογές για να εξετάσει. Αυτές κυμαίνονται από επίκαιρα φάρμακα για την από του στόματος φάρμακα για χειρουργικές τεχνικές, τα οποία είναι εξοπλισμένα με διαφορετικά πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, κόστος και για άλλους λόγους.

Το κλειδί για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας για την ανδρική τριχόπτωση εξετάζει την ευκολία, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή, το κόστος, την αποτελεσματικότητα και τη συνεχή απαιτήσεις συντήρησης. Η καλύτερη λύση για έναν άνθρωπο μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από την καλύτερη θεραπεία για τον άλλον, γι ‘ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε μια απόφαση με βάση τις προσωπικές του συνθήκες και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τοπική Επεξεργασία Απώλειας Τρίχας

Μακράν ο πιο κοινός τύπος της επεξεργασίας απώλειας τρίχας για τα αρσενικά είναι τοπική εφαρμογή της τριχόπτωσης προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να κυμαίνονται από ειδικό σαμπουάν και μαλακτικά για την τόνωση του τριχωτού της κεφαλής έλαια σε χημικά φάρμακα.

Η πιο αποτελεσματική τοπική θεραπεία της τριχόπτωσης μέχρι σήμερα είναι το minoxidil, διατίθενται στην αγορά υπό την επωνυμία Rogaine. Προηγουμένως διαθέσιμη μόνο με ιατρική συνταγή, αυτή η θεραπεία είναι τώρα διαθέσιμες πάνω από τον πάγκο σε σχεδόν οποιοδήποτε φαρμακείο, παντοπωλείο ή μεγάλη έκπτωση λιανοπωλητή. Για να διατηρηθεί η ανάπτυξη των μαλλιών, Λοσιόν πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνεχή βάση * όταν διακοπεί η χρήση, τα μαλλιά regrowth της τρίχας αυτό συμβεί θα πρέπει να χαθεί και πάλι. Rogaine είναι η μόνη επεξεργασία απώλειας τρίχας εγκεκριμένο από το FDA για χρήση από άνδρες και γυναίκες.

Πολλές άλλες τοπικές θεραπείες για τους άνδρες είναι διαθέσιμα που δεν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές. Beware του κάθε προϊόντος που προωθείται ως «άμεση θεραπεία» ή «θαυματουργή ανάπτυξη των μαλλιών» θεραπεία. Ενώ αυτά τα προϊόντα απώλειας τρίχας συνήθως δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερη βλάβη ή βλάβη στο τριχωτό της κεφαλής ή τα μαλλιά σας, ούτε θα προωθούν αποτελεσματικά τη νέα αύξηση τρίχας. Είναι πιο συχνά μια σπατάλη των χρημάτων, που διαφορετικά θα δαπανηθεί για ένα ιατρικά αποδεδειγμένη θεραπεία.

Από Του Στόματος Θεραπεία Της Τριχόπτωσης

Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία της τριχόπτωσης για άνδρες είναι finasteride, διατίθενται στην αγορά με το εμπορικό σήμα Propecia. Αυτό το φάρμακο είναι διαθέσιμα από τη συνταγή μόνο και έρχεται με τη μορφή της ένα χάπι που λαμβάνεται κάθε μέρα. Όπως Rogaine, εάν η χρήση του Propecia έχει σταματήσει, στη συνέχεια, κάθε regrowth τρίχας που έχει συμβεί θα χαθεί.

Propecia είναι ένα FDA εγκεκριμένο προϊόν απώλειας τρίχας για τη χρήση από άνδρες και μόνο, και μάλιστα έρχεται με μια ισχυρή προειδοποίηση για τις γυναίκες, επειδή μπορεί να προκαλέσει σοβαρές γενετικές ανωμαλίες. Οι γυναίκες που είναι έγκυες ή μπορεί να μείνουν έγκυες συνιστάται να χειριστεί Propecia δισκία, επειδή το φάρμακο θα μπορούσε δυνητικά να απορροφηθεί μέσω του δέρματος.

Χειρουργική Θεραπεία Της Τριχόπτωσης

Μια σειρά από καλές χειρουργικές θεραπείες απώλειας τρίχας είναι διαθέσιμα. Αυτές οι θεραπείες έχουν βελτιωθεί δραματικά με την πάροδο των ετών, χάρη στην καλύτερη τεχνικές και καλύτερη ιατρική τεχνολογία. Τα αποτελέσματα συνήθως φαίνονται πολύ φυσικό σε πιο αρσενικά και δεν εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

Η πιο κοινή χειρουργική θεραπεία για τους άνδρες είναι τα μαλλιά εμβολιασμό, μια διαδικασία με την οποία τα μαλλιά από το ένα μέρος του κεφάλι είναι μεταμοσχεύονται σε balding περιοχές. Τα μοσχεύματα μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο μια τρίχα, καθιστώντας δυνατή για το χειρούργο για να δημιουργήσετε μια πολύ φυσική γραμμή των μαλλιών.

Μια άλλη χειρουργική επιλογή για τους άνδρες είναι πιο επεμβατική, που αφορούν τη μείωση των φαλακρές περιοχές και εκτείνεται στις περιοχές που εξακολουθούν να έχουν τα μαλλιά πάνω από το αποκοπεί περιοχή. Ο χρόνος αποκατάστασης είναι πλέον για αυτό το είδος της θεραπείας, και δεν είναι όλα τα μαλλιά ασθενών, η απώλεια θα είναι καλοί υποψήφιοι για την επέμβαση.

Εάν αντιμετωπίζετε την αρσενική φαλάκρα σχεδίων, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το δερματολόγο που μπορεί να διαγνώσει την αιτία για την απώλεια τρίχας σας και να σας προτείνει την καλύτερη θεραπεία για την περίπτωσή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ